Stopcontact voor water

Met het ondergrondse GARDENA pipeline-systeem kun je nu overal in de tuin water tappen. Daarmee wordt watergeven een stuk eenvoudiger.

02 Februari 2010

Met het ondergrondse GARDENA pipeline-systeem kun je nu overal in de tuin water tappen. Daarmee wordt watergeven een stuk eenvoudiger.

De tuinslang wordt eenvoudig in het waterstopcontact geklikt. De nieuwe waterstopcontacten van GARDENA hebben een slim ontworpen verzonken deksel. Een brede rand om de aansluitdoos voorkomt ingroeiend gras.

 

Schoonmaken gaat eenvoudig met een makkelijk uitneembare zeef die tevens verhindert dat de aansluitdoos een vuilnisbak wordt voor gras en bladeren die inwaaien. Het nieuwe waterstopcontact geeft uitsluitend water als de tuinslang aangeklikt wordt.

Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl

Publicatiedatum: 2 februari 2010

Reacties
Anderen bekeken ook

Hydrofoorpomp Inox

Zonder water gebeurt er in de tuin niets. Met krachtige pompen daarentegen is alles mogelijk: drukversterking, water voor huishoudelijk gebruik, besproeien, om- en leegpompen. De nieuwe hydrofoorpomp 5000/5 Inox van Gardena voor de automatische watervoorziening in huis en tuin maakt van meet af aan een goede indruk. Zijn hoogwaardige behuizing van roestvrij edelstaal oogt subliem en staat borg voor duurzaamheid. Om het installeren makkelijk te maken is deze compacte premium pomp standaard voorzien van een voorfilter met terugslagklep, evenals een manometer en geïntegreerde drukschakelaar. Maar ook de nieuwe besproeiingspompen van Gardena zetten druk!

Husqvarna Nederland BV