Slim combineren in de tuin


Gardena introduceerde in 1976 het succesvolle combisysteem. Aan één steel kunnen meerdere tuingereedschappen gekoppeld worden en dat bespaart kosten en opbergruimte.

Gardena introduceerde in 1976 het succesvolle combisysteem. Aan één steel kunnen meerdere tuingereedschappen gekoppeld worden en dat bespaart kosten en opbergruimte.

Het kwalitatief hoogwaardige systeem wordt dit jaar onder meer uitgebreid met een unieke bladhark, nieuwe voegenborstels en bezems. Slim tuinieren is combineren.

Bladhark

De nieuwe bladhark XXL vario van Gardena is een veelzijdige bladhark. Hij is geschikt om snel bladeren, gemaaid gras en verticuteerafval bijeen te harken. Door de werkbreedte van 77 centimeter is de bladhark ideaal voor grotere oppervlakten. Uniek is dat de hark ook in twee delen gebruikt kan worden. Beide helften vormen geweldige grijpers om bijeengeharkt tuinafval op te rapen zonder vuile handen.

Voegenborstel

Gardena introduceert ook nieuwe voegenborstels voor aan de combisysteem-steel. Ze maken korte metten met mos en onkruid tussen de tegels. De V-vormige borstel is van speciaal staal en een krabber verwijdert hardnekkig vuil. Speciaal voor natuursteen heeft Gardena een voegenborstel van kunststof ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat tegels zonder krassen effectief worden behandeld.

Bezem

De nieuwe combisysteem-straatbezems van Gardena hebben hoogwaardige borstels en een grote werkbreedte. De straatbezems zijn voorzien van een krabber voor vastzittend vuil en natte bladeren. Ook nieuw zijn de huishoudbezems die dankzij de zachte borstels ideaal zijn voor gebruik binnenshuis.

In 2011 bestaat Gardena 50 jaar. Kijk voor informatie en jubileumacties op www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 28 februari 2011

AANBEVOLEN

Tuinonderhoud: snoei, maai en knip!

De beste tuinonderhoud bereik je met behulp van multifunctioneel tuingereedschap...

Maak van je eigen tuin een makkelijke moestuin

Wij vertellen je in dit artikel alles wat je wilt weten over het maken én onder...

Vlonderplanken voor uw terras

Er zijn veel verschillende soorten vlonderplanken, maar welke planken gaat u geb...

Jij geniet, jouw robot maait

De iMow robotmaaiers van VIKING zorgen op intelligente, flexibele en snelle wijz...

Juni is de maand van de rozenstruik!

De rozen staan volop in bloei, maar wie telkens opnieuw van een uitbundige groei...

Advertentie