Slim combineren in de tuin

Gardena introduceerde in 1976 het succesvolle combisysteem. Aan één steel kunnen meerdere tuingereedschappen gekoppeld worden en dat bespaart kosten en opbergruimte.

Gardena introduceerde in 1976 het succesvolle combisysteem. Aan één steel kunnen meerdere tuingereedschappen gekoppeld worden en dat bespaart kosten en opbergruimte.

Het kwalitatief hoogwaardige systeem wordt dit jaar onder meer uitgebreid met een unieke bladhark, nieuwe voegenborstels en bezems. Slim tuinieren is combineren.

Bladhark

De nieuwe bladhark XXL vario van Gardena is een veelzijdige bladhark. Hij is geschikt om snel bladeren, gemaaid gras en verticuteerafval bijeen te harken. Door de werkbreedte van 77 centimeter is de bladhark ideaal voor grotere oppervlakten. Uniek is dat de hark ook in twee delen gebruikt kan worden. Beide helften vormen geweldige grijpers om bijeengeharkt tuinafval op te rapen zonder vuile handen.

Voegenborstel

Gardena introduceert ook nieuwe voegenborstels voor aan de combisysteem-steel. Ze maken korte metten met mos en onkruid tussen de tegels. De V-vormige borstel is van speciaal staal en een krabber verwijdert hardnekkig vuil. Speciaal voor natuursteen heeft Gardena een voegenborstel van kunststof ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat tegels zonder krassen effectief worden behandeld.

Bezem

De nieuwe combisysteem-straatbezems van Gardena hebben hoogwaardige borstels en een grote werkbreedte. De straatbezems zijn voorzien van een krabber voor vastzittend vuil en natte bladeren. Ook nieuw zijn de huishoudbezems die dankzij de zachte borstels ideaal zijn voor gebruik binnenshuis.

In 2011 bestaat Gardena 50 jaar. Kijk voor informatie en jubileumacties op www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 28 februari 2011

reacties
anderen bekeken ook

Zo maak je jouw tuin klaar voor de lente!

Guido van Loon

RiZZ | Out-door broom

Ongedierte bestrijden en voorkomen: alles over slakken in je tuin...

Sandra van Koningshoven

Je tuin klaar voor de lente en een heerlijke zomer: de voorbereid...

Sandra van Koningsbruggen

Tijd om je Robomow wakker te maken!

WOCA Exterior Deep Cleaner

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie