Foto: bloemen-schaar-tuin-onderhoud

Messenspecialist handige schaar voor bloemen en kruiden

De bloemenschaar bewijst het: het gerenommeerde merk Zwilling J.A. Henckels, gekend van zijn professionele keukenmessen, is ook geknipt voor buiten. Zo zijn alle bloemen en kruiden makkelijk af te knippen, zonder het te snijden groen te pletten.

De bloemenschaar bewijst het: het gerenommeerde merk Zwilling J.A. Henckels, gekend van zijn professionele keukenmessen, is ook geknipt voor buiten. Zo zijn alle bloemen en kruiden makkelijk af te knippen, zonder het te snijden groen te pletten. www.cookingfactory.nl

De bloemenschaar heeft een roestvrijstalen lemmet, gecombineerd met twee sterke grepen uit kunststof. Zo kan je de schaar makkelijk met één hand bedienen. Bovendien ligt hij veilig en licht in de hand: je snijdt moeiteloos bloemen en kruiden. Als extraatje wordt deze nieuwe bloemenschaar uitgebracht in een waaier van frisse pasteltinten.

Informatie

Aanbevolen verkoopprijs: 8,95 euro
Materiaal: kwaliteitsvolle kunststof, roestvrijstalen lemmet
Grootte: 160 mm

Over Zwilling J.A. Henckels

Opgericht in 1731 in het Duitse Solingen, geldt Zwilling J.A. Henckels vandaag als wereldreferentie op het gebied van messen, scharen en keukengerei. Het merk is voor 100% een dochteronderneming van Wilh. Werhahn KG, een familiale groep met uiteenlopende activiteiten in Duitsland en daarbuiten. In maart 2008 nam Zwilling J.A. Henckels het Belgische merk Demeyere over. Demeyere, sterk vertegenwoordigd in Europa én de Verenigde Staten, is in de Benelux marktleider in roestvrijstalen kookgerei. De firma is in de sector gekend om haar kwaliteit én innovatie, onder meer op het vlak van inductie. Met de acquisitie van dit uiterst complementaire topmerk zet Zwilling J.A. Henckels zijn strategische expansie verder. Zwilling J.A. Henckels wordt in België exclusief verdeeld door Demeyere.

Publicatiedatum: 27 april 2009

Reacties