Foto: 2018-04/Makita accugrasmaaier aangepast.jpg

Krachtige grasmaaier met slim accusysteem

Heb je eenmaal een Makita LXT accuset, dan is elke nieuwe Makita machine een stuk voordeliger

De accugrasmaaier DLM380 is uitgerust met het nieuwe accusysteem LXT van Makita: twee 18 volt accu’s die samen 36 volt vermogen leveren. Met dit vermogen maai je met het grootste gemak elk gazon. Het grote voordeel van dit systeem is dat de accu’s passen op ruim honderd Makita machines. En dat bespaart veel geld bij de aanschaf van elke nieuwe machine. Zo komt de professionele kwaliteit van Makita binnen eenieders handbereik.

De accuset is een goede investering aan het begin van het nieuwe klusjaar. Je kunt de accu’s gebruiken op al je 18V of 2x18V LXT Makita-machines, zoals heggenschaar, bladblazer, kettingzaag, boormachine en grasmaaier. De grasmaaier DLM380 kost € 470, dat is inclusief een Makita LXT accuset 2x18 volt en duosnellader met een waarde van € 365. Eigenlijk betaal je nog maar € 105 voor de grasmaaier DLM380. En dat voordeel geldt voor alle Makita-apparaten, die zonder accu’s en snellader verkrijgbaar zijn.

Perfect gemaaid gazon

De Makita DLM380PT2 geeft een mooi gelijkmatig maaibeeld en maakt gazons tot 400 m2 weer keurig in orde. De wielen rijden erg soepel en staan in lijn met het chassis voor probleemloos maaien langs de borders. Het kunststof maaidek is onderhoudsarm en maakt de grasmaaier licht van gewicht. De maaihoogte stel je eenvoudig in op 1 van de 6 hoogtes tussen de 25 en 75 millimeter. Naharken hoeft niet, want in de 40 liter opvangzak verzamel je al het tuinafval. De duwboom klap je na gebruik in, zodat je de grasmaaier compact opbergt.

Informatie

De Makita grasmaaier DLM380PT2 wordt geleverd met 2 LXT accu’s en een duosnellader en is verkrijgbaar bij de vakhandel en via webshops. Adviesprijs € 470. Ga voor meer informatie naar Makita

Reacties