Foto: Hozelock-Flexi-Spray-tuinonderhoud

Hozelock Flexi Spray: bewater je tuin

De compleet nieuwe Flexi Spray is speciaal ontworpen voor elke bewateringsklus in en rond de tuin.

Hozelock Flexi Spray: bewater je tuin.

De compleet nieuwe Flexi Spray is speciaal ontworpen voor tuinbezitters die op zoek zijn naar een totaaloplossing voor elke bewateringsklus in en rond de tuin. De magie van de Flexi Spray zit 'm in het flexibel slanggedeelte met multifunctionele sproeikop, waardoor je het apparaat in elke gewenste vorm kan buigen en – afhankelijk van de gekozen functie – voor bijna alle voorkomende bewateringsklussen in de tuin kan gebruiken. Zo kan je de Flexi Spray als lanssproeier met grote reikwijdte hanteren, maar ook als spuitpistool of sproeier. Bovendien is het apparaat ook in staat geheel autonoom te werken, zodat je je handen vrij hebt voor andere tuinklussen.

Multifunctioneel
Bloemen en planten water geven, het gazon besproeien, je auto wassen, tuinmeubels reinigen... Er is zoveel mogelijk met dit éne revolutionaire bewateringsapparaat. Laat de Flexi Spray het werk maar doen!

Sproeier: wil je de Flexi Spray als sproeier gebruiker, buig de slang dan in de vorm van een rol, plaats hem op de grond en het apparaat transformeert in een sproeier met een sproeibereik van 69 m².
Lanssproeier: kan je soms moeilijk bij bepaalde bloemen of planten? Gebruik dan de Flexi Spray als verlenglans: door het apparaat volledig recht te buigen ontstaat een lanssproeier met een extra reikwijdte van 60 cm, ideaal voor het bewateren van bijvoorbeeld hanging baskets.
Spuitpistool: door de sproeikop met broes, harde straal (jet) en snelvulstand kan de Flexi Spray ook als een “normaal” spuitpistool worden gebruikt.
Handsfree bewateren: de Flexi Spray kan worden omgevormd tot een zelfstandig werkend apparaat dat om of aan een schutting, boom, kruiwagen of elk ander voorwerp kan worden geklemd of gedraaid. Zo kan je specifieke gebieden of planten in de tuin bewateren, zonder je handen te gebruiken!

De compleet nieuwe Flexi Spray is speciaal ontworpen oor elke bewateringsklus in en rond de tuin.

Gebruiksvriendelijk
Elk onderdeel van de Flexi Spray is gebruiksvriendelijk ontworpen. De ergonomisch vormgegeven handgreep ligt perfect in de hand en zorgt voor een zeer comfortabele en makkelijke bediening. De 3 traps trigger, gecombineerd met de instelbare doorstroomregeling, zorgt voor een complete controle van de watertoevoer waardoor beschadiging van kwetsbare planten tot het verleden behoort en waterverspilling tot een minimum wordt beperkt. Het flexibele slanggedeelte bestaat uit een buigzame kern (vervaardigd uit hitte behandeld staaldraad) met hoogwaardige dubbelwandige slang en zorgt ervoor dat dit onderdeel in elke gewenste vorm of richting kan worden gebogen om water te geven.

Extra handig
De Flexi Spray zit in een robuuste waterproof kunststof verpakking die geschikt is voor buiten gebruik. Deze kan je bevestigen aan de muur of aan de schutting in je tuin zodat je er het apparaat in kan op bergen na gebruik. Vanaf heden verkrijgbaar. Advies verkoopprijs: € 29.95.

Meer informatie: www.hozelock.nl

Publicatiedatum: 1 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties