Foto: Gardena-robotmaaier-gras-maaien

Gardena Robotmaaier R70Li

Je gazon maaien vanuit je luie stoel met de Gardena Robotmaaier R70Li.

Je gazon maaien vanuit je luie stoel met Gardena Robotmaaier R70Li

Een strak gazon is het stralend middelpunt van de tuin. Van het voorjaar tot aan het najaar dient het gras regelmatig gemaaid te worden. Dat kan dankzij de nieuwe Robotmaaier R70Li van GARDENA zonder een hand uit te steken. Of het nu waait, regent of zonnig is, het grasmaaien doe je vanuit je luie stoel of zelfs vanaf je vakantieadres. De nieuwe robotmaaier is een ideale tuinhulp en maait het gazon moeiteloos.

Stille kracht
De robotmaaier R70Li is geschikt voor gazons tot 700 m2 en voorzien van een lithium-ion accu. Vanaf een basisstation rijdt de R70Li willekeurig over het gazon met als resultaat een gelijkmatig gemaaid gazon. Daarbij trekt de R70Li zich niets aan van wind, regen of zomerhitte. Doordat je het gebied vooraf hebt afgezet met een zoekdraad blijft de robotmaaier op het gazon en snijdt continu enkele millimeters van het gras af. De versnipperde maairesten vallen weer terug op het gazon en vormen natuurlijke voeding voor het gras. Als de accu bijna leeg is, gaat de R70Li automatisch terug naar het laadstation. Via het menu kun je weekdagen en maaitijden instellen. De R70Li maait ongeveer 45 m2 per uur en hellingen tot 25% vormen geen probleem.

Veilig en beschermd
De robotmaaier werkt geheel zelfstandig. Dat gebeurt fluisterstil, precies en veilig. De R70Li is bijvoorbeeld voorzien van een hefsensor die de messen stil zet op het moment dat de robotmaaier wordt opgetild. Een afdekplaat beschermt de messen tegen vuil en beschadiging door bijvoorbeeld wortels of stenen. Dit verlengt de levensduur van de messen. De botssensor zorgt ervoor dat de 70Li rondom obstakels zoals een boom of een tuinbankje maait. Deze sensor biedt tevens optimale veiligheid voor mens en dier! De robotmaaier kan ook met de hand direct worden uitgezet door de makkelijk bereikbare stopknop. De individuele pincode biedt beveiliging voor diefstal en maakt de robotmaaier onbruikbaar voor anderen.

De Robotmaaier R70Li is verkrijgbaar voor € 1.699,-. Tot en met 31 december 2013 is er een speciale actie. Daarbij kun je kiezen uit € 75 korting (via refund) of gratis installatie van de robotmaaier.

Kijk voor verkoopadressen, meer info en voorwaarden op www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 12 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties