Foto: 257549

Een uniek systeem met grootformaat voordelen

Voor tuinliefhebbers is het een uitgemaakte zaak. Zij grijpen al sinds jaar en dag naar het combisysteem van GARDENA. Geen ander systeem wordt zo vaak verkocht. Dat is niet voor niets.

Voor tuinliefhebbers is het een uitgemaakte zaak. Zij grijpen al sinds jaar en dag naar het combisysteem van GARDENA. Geen ander systeem wordt zo vaak verkocht. Dat is niet voor niets.

Gazononderhoud, bodembewerking, werken op hoogte, sneeuwruimen... Voor alle klussen bestaat de optimale combinatie van steel en gereedschap. Ieder combisysteem-gereedschap vormt in een handomdraai een solide verbinding met een combisysteem-steel. GARDENA garandeert die verbinding 25 jaar.

 

Het omvangrijke assortiment combisysteem-gereedschappen heeft schitterende uitbreidingen gekregen en wordt voor tuinliefhebbers nu nog aantrekkelijker. Neem bijvoorbeeld de combisysteem-bladhark XXL vario: goed om snel bladeren, gras en verticuteerafval bijeen te harken. En wel op een groot oppervlak. Maar dat niet alleen. Handig is ook dat je deze hark in tweeën kunt delen. Beide helften vormen geweldige grijpers om bijeengeharkt tuinafval op te rapen en af te voeren. De twee helften nemen weinig ruimte in en laten zich compact opbergen. Op deze hark is patent aangevraagd.

Slimme probleemoplossingen van het combisysteem maken de schoonmaak in en om het huis stukken makkelijker. Zo maakt de voegenborstel korte metten met mos in muren en tegels. De V-vormige borstel is van speciaal staal en een krabber verwijdert hardnekkig vuil. Gevoelige tegels? De voegenborstel van polypropyleen behandelt ze met zachtheid.
Nieuw zijn eveneens de schrobber en de huishoud- en straatbezem. De hoogwaardige borstels gaan hand in hand met een grote werkbreedte. De afgeronde hoeken van de huishoudbezem ontzien binnenshuis de meubels. De straatbezem heeft een krabber voor vastzittend vuil en natte bladeren.

De combisysteem-tuinhak is nieuw in het assortiment bodembewerking. De hak wiedt, belucht en trekt regels. De hak heeft een groot getand blad dat makkelijk de grond in gaat. De drie tanden werken effectief tussen de planten door.

Meer informatie: www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 1 december 2010

Reacties