Nature® Hydrocultuur

Moestuinieren is in. Natuurlijk met Nature®.

Nature® Hydrocultuur!

Een goed begin, is het halve werk!

Natuurlijk met Nature®
Moestuinieren is in. Eigen groente en fruit telen is helemaal van deze tijd. Maar hoe krijgt u tomaten, sla en komkommer zo sappig en smakelijk mogelijk? Een goed begin is het halve werk. Natuurlijk met Nature®.

Hydrocultuur
Hydrocultuur is een bovengrondse kweektechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van vernieuwde voedingsoplossingen en een groeimedium, zodat er niet langer een ondergrond (aarde) nodig is. 

5 tips voor succes
- Voldoende licht
Zaailingen die binnen staan hebben per dag 12 tot 14 uur licht nodig.

- Een geschikte temperatuur
De ideale ontkiemingstemperatuur ligt tussen 21 °C en 24 °C voor het merendeel van de groeten en tussen 25 °C en 30 °C voor nachtschade-achtigen (bijv. tomaten, paprika's, aubergines, enz.). Na ontkiemen van de planten dient de temperatuur overdag ongeveer 18 °C en 's nachts 15 °C te bedragen.

- Een gezonde, vocht doorlatende en lichte bodem
Het ideale groeimedium bevat zachte turf en vermiculiet.

- Een hoge vochtigheidsgraad
Bevochtig het groeimedium voldoende voor u zaait. Zorg er daarna voor dat het vochtig blijft maar niet oververzadigd raakt.

- Keuze van de zaden
Afhankelijk van de smaken, de voedingsgewoonten, de te beplanten ruimte enz.

Uw garantie voor een geslaagde tuin!

Over Nature®
Bij je hele tuin vertrouwen op Nature®; dat gaat heel natuurlijk. Wij hebben meer dan 800 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (zomer en winter) en het onderhouden, inclusief de juiste accessoires.

Meer informatie: www.naturegardening.eu