NATURE® Hydrocultuur

Moestuinieren is in. Je eigen groente en fruit telen is helemaal van deze tijd.

Moestuinieren is in! Gebruik Nature® hydrocultuur!

Een goed begin, is het halve werk!

Natuurlijk met Nature®
Moestuinieren is in. Je eigen groente en fruit telen is helemaal van deze tijd. Maar hoe krijg je je tomaten, sla en komkommer zo sappig en smakelijk mogelijk? Een goed begin is het halve werk. Natuurlijk met Nature®.

 

Hydrocultuur
Van turfpotjes en turftabletten tot een grote keuze uit kweekbakken en -kasjes, voor binnen en buiten; ons assortiment is even gevarieerd als doordacht. Uniek is onze kweektechniek op basis van hydrocultuur. Hier heb je geen turf of aarde meer nodig om het zaadje te laten groeien. Water in combinatie met een groeimedium volstaat.
In dit steriele milieu worden alle risico's op ziektes voor de jonge plant geëlimineerd.

Met stap voor stap gebruiksadvies!

 

Tips
Tuinieren is weten wat je doet en wat je gebruikt, zeker in die allereerste fase. Een paar tips?

De ideale ontkiemingstemperatuur ligt tussen 21 en 24 graden Celsius voor het merendeel van de groenten. En zorg voor voldoende licht voor zaailingen die binnen staan, minstens 12 tot 14 uur per dag. Kortom, creëer de ideale omstandigheden en kies voor de ideale materialen van NATURE®

Uw garantie voor een geslaagde tuin!

 

Over NATURE®
Bij je hele tuin vertrouwen op NATURE®; dat gaat heel natuurlijk. Wij hebben meer dan 800 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (zomer en winter) en het onderhouden, inclusief de juiste accessoires.

 NATURE® is een onderdeel van Outside Living Industries. www.outsideliving.com