Hayter walsmaaier

Bij Voskamp Tuinmachines zijn ze net zo bekommerd om uw gazon als uzelf. Daarom leveren zij de walsmaaier van Hayter. Een Hayter walsmaaier zorgt keer op keer voor probleemloos maaien. De walsmaaiers zijn verkrijgbaar in 41, 48, 56 cm maaibreedte en zorgen voor een perfecte maaibeurt van uw gazon. Door de wals ontstaat het mooie strepenpatroon op uw gazon en kunt u probleemloos over de randen maaien. De combinatie met de frictieschijf, het gevinde aluminium maaideck, de elektrische start, meskoppeling en de variabele instelling van de snelheid maken de modellen tot een zeer populaire keuze bij particuliere en professionele gebruikers.

Hayter ontwikkelt al 60 jaar de beste grasmaaiers. Als pionier op het vlak van de cirkelmaaiers is en blijft Hayter toonaangevend wat betreft de ontwikkeling van de grasmaaitechnologie. Voor een groot of klein gazon, met ruig of fijn gras, Hayter biedt u de perfecte grasmaaier.
 
Bij elk Hayter model gaan precisie-engineering en solide betrouwbaarheid hand in hand. Reeds lang geleden kwamen ze bij Hayter erachter dat rustig werken voor veel tuinliefhebbers heel belangrijk is. Daarom zijn alle machines uitgerust met lage-emissie motoren die koolstofvervuiling en lawaaioverlast tot het minimum beperken.

Modellen Hayter (1)

 

Impressie

 
 
 
 
 
 
 

Modellen Hayter (2)

 

Modellen Hayter (3)