Goodgardn.nl voor binnen- én buiteninspiratie

Bij Goodgardn.nl kan je altijd terecht voor inspirerende tips om jouw huis en tuin een persoonlijke uitstraling te geven.

Home is where the heart is. Deze uitspraak klinkt misschien cliché, maar is en blijft waar; een huis voelt pas als ‘thuis’ wanneer er sfeer en gevoel in is terug te vinden. Hetzelfde geldt echter ook voor de tuin: een tuin voelt pas vertrouwd wanneer de inrichting bij je eigen karakter aansluit. Bij Goodgardn.nl kan je altijd terecht voor inspirerende tips om jouw huis en tuin een persoonlijke uitstraling te geven.

Zo tover jij je tuin om tot een groen paradijs

Goodgardn.nl biedt je handvatten om aan de slag te gaan in je tuin en echt eens flink de handen uit de mouwen te steken, zelfs zonder groene vingers. We geven onder andere tips over:

  • de aanleg van een moestuin;
  • het juiste gebruik van tuingereedschap;
  • de bestrijding van ongedierte;
  • de ultieme manier om planten te snoeien.

Een moestuin aanleggen in de achtertuin is een droom die veel mensen hebben. Je eigen fruit en groenten kweken om er vervolgens de lekkerste maaltijden mee te bereiden: wie wil dat nou niet? Met de tips en tricks van Goodgardn.nl leer jij alle kneepjes van het vak: hoe start je je eigen moestuin, wanneer is het tijd om te snoeien en wanneer om te oogsten?

Om er zeker van te zijn dat jouw moestuin een succes is, maar ook dat de rest van je tuin goed wordt onderhouden, is het juiste tuingereedschap van cruciaal belang. Ontdek hoe je jouw grasmaaier in topconditie houdt en welke tuintools zeker niet in jouw gereedschapskist mogen ontbreken. Ook de bestrijding van onkruid en ongedierte gaan we niet uit de weg. 

Alles om jouw huis tot een thuis te maken

Oop het gebied van wooninterieur biedt Goodgardn.nl graag uitkomst. Wat is de beste manier om sfeer aan te brengen thuis? Juist ja, kamerplanten! Haal de populaire pannenkoekplant in huis om je dag op te fleuren of schaf de bromelia, ook wel ananasplant genoemd, aan om snurken tegen te gaan! Kom erachter hoe je de pannenkoekplant eenvoudig stekt en hoe je de ananasplant op zo’n manier water geeft dat hij het goed opneemt. Naast plantenpret besteedt Goodgardn.nl ook aandacht aan andere manieren om jouw huis op te pimpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van handige tips om je eigen kerstkrans of -stukje te maken, materialen die je huis een industriële uitstraling geven en meubels die niet in je luxe woonkamer mogen ontbreken.

DIY-projecten voor binnen én buiten

Een huis of tuin wordt pas persoonlijk en authentiek wanneer je er je eigen draai aan geeft. Daarom heeft Goodgardn.nl allerlei DIY-projecten op een rij gezet om binnens- en buitenshuis mee aan de slag te gaan. Een greep uit onze projecten:

  • vogelvoer of vetbollen maken;
  • je eigen tuinhuis in elkaar zetten;
  • een vuurplaats maken;
  • herfststukje of kerststukje maken.

Tips en inspiratie voor ieder seizoen

Ieder seizoen vraagt weer om andere projecten in huis en tuin. Zo wil je in het voorjaar weten hoe je je hortensia’s snoeit en tomatenplanten kweekt, terwijl je ’s winters graag leert hoe je vogels ook in deze koude tijd een onderkomen biedt en welke planten je buiten kunt houden en welke je juist beter naar binnen kunt halen. ’s Zomers is het uiteraard tijd om de tuinmeubelen weer tevoorschijn te halen en misschien zelfs wel om na te denken over een andere inrichting. De herfst is dan weer hét seizoen bij uitstek om er met de kinderen op uit te gaan, bladeren en kastanjes te verzamelen en daar de mooiste herfststukjes van te maken. Voor ieder seizoen biedt Goodgardn.nl toepasselijke tips en tricks die jou helpen met veel plezier aan de slag te gaan, zowel binnen als buiten. Neem eens een kijkje op onze site en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.