GARDENA schaar XL

De nieuwe multifunctionele schaar XL van GARDENA is een alleskunner in huis, tuin en keuken. Met speciaal geslepen messen staat hij op scherp voor precisiewerk: voor onder andere papier, tapijt, leer en textiel.

Productomschrijving

Naaigaren, cadeaupapier, bloemen uit de tuin, een pak vruchtensap... Overal en altijd valt er wat te knippen. En altijd heb je een schaar nodig. Het liefst eentje onder handbereik. De nieuwe multifunctionele scharen van GARDENA voelen zich thuis in huis, tuin en keuken. Voor doe-het-zelvers die op de vierkante millimeter werken, is er de XL-uitvoering: voor precisiewerk in zÂ’n mooiste vorm.
 
 
De nieuwe multifunctionele schaar van GARDENA is een handige en comfortabele alleskunner. Met speciaal geslepen messen van edelstaal staat hij op scherp voor huis-, tuin- en keukengebruik. Verpakkingen openen, touw knippen, bloemen voor in de vaas, tuinkruiden... Het is voor hem gesneden koek. De schaar is 180 mm lang, robuust en goed voor jaren knipplezier.
De nieuwe multifunctionele schaar XL is 210 mm lang en eveneens van roestvrij edelstaal. Precisiewerk is een kolfje naar zijn hand. Vlijmscherp knipt hij papier, tapijt en leer. Voor veeleisende werkers is de XL de juiste schaar.
Beide scharen zijn geschikt voor links- en rechtshandigen. Door de ergonomische vormen en handgrepen met softgrip liggen de scharen goed in de hand. Ze mogen in de vaatwasser en worden 25 jaar gegarandeerd.