GARDENA schaar XL

De nieuwe multifunctionele schaar XL van GARDENA is een alleskunner in huis, tuin en keuken. Met speciaal geslepen messen staat hij op scherp voor precisiewerk: voor onder andere papier, tapijt, leer en textiel.

Productomschrijving

Naaigaren, cadeaupapier, bloemen uit de tuin, een pak vruchtensap... Overal en altijd valt er wat te knippen. En altijd heb je een schaar nodig. Het liefst eentje onder handbereik. De nieuwe multifunctionele scharen van GARDENA voelen zich thuis in huis, tuin en keuken. Voor doe-het-zelvers die op de vierkante millimeter werken, is er de XL-uitvoering: voor precisiewerk in zÂ’n mooiste vorm.
 
 
De nieuwe multifunctionele schaar van GARDENA is een handige en comfortabele alleskunner. Met speciaal geslepen messen van edelstaal staat hij op scherp voor huis-, tuin- en keukengebruik. Verpakkingen openen, touw knippen, bloemen voor in de vaas, tuinkruiden... Het is voor hem gesneden koek. De schaar is 180 mm lang, robuust en goed voor jaren knipplezier.
De nieuwe multifunctionele schaar XL is 210 mm lang en eveneens van roestvrij edelstaal. Precisiewerk is een kolfje naar zijn hand. Vlijmscherp knipt hij papier, tapijt en leer. Voor veeleisende werkers is de XL de juiste schaar.
Beide scharen zijn geschikt voor links- en rechtshandigen. Door de ergonomische vormen en handgrepen met softgrip liggen de scharen goed in de hand. Ze mogen in de vaatwasser en worden 25 jaar gegarandeerd.
Meer van Husqvarna Nederland BV Bekijk alle

GARDENA Cleansystem

Het nieuwe Original GARDENA Cleansystem zorgt voor perfect nat onderhoud. Of het nu om de ramen wassen, het terras schrobben of de auto wassen gaat, voor iedere schoonmaakklus bestaat nu de perfecte oplossing. De raamwasborstel met trekker is een van de zes aansluitgereedschappen met waterdoorvoer en kan zowel los als met steel gebruikt worden. Dankzij verschillende stelen en talrijke aansluitgereedschappen is combineren eenvoudig en wordt schoonmaken leuk.

Husqvarna Nederland BV

Bodemvochtigheidssensor

Sproeien uit de kraan is schitterend, het spaart tijd en moeite en het doet de planten goed. Met de nieuwe bodemvochtigheidssensor van GARDENA kunnen tuinliefhebbers nu ook nog geld besparen. Dit handige apparaatje is namelijk een denker en een doener op het gebied van tuinbewatering. Het meet nauwkeurig de vochtigheid van de aarde en stuurt vervolgens de beregening aan. Geheel op maat. Zo komt het water precies op plaatsen waar het nodig is, waardoor je flink wat geld bespaart!

Husqvarna Nederland BV

Hydrofoorpomp Inox

Zonder water gebeurt er in de tuin niets. Met krachtige pompen daarentegen is alles mogelijk: drukversterking, water voor huishoudelijk gebruik, besproeien, om- en leegpompen. De nieuwe hydrofoorpomp 5000/5 Inox van Gardena voor de automatische watervoorziening in huis en tuin maakt van meet af aan een goede indruk. Zijn hoogwaardige behuizing van roestvrij edelstaal oogt subliem en staat borg voor duurzaamheid. Om het installeren makkelijk te maken is deze compacte premium pomp standaard voorzien van een voorfilter met terugslagklep, evenals een manometer en geïntegreerde drukschakelaar. Maar ook de nieuwe besproeiingspompen van Gardena zetten druk!

Husqvarna Nederland BV