GARDENA presenteert AquaClean Li-40/60

Primeur: Hogedrukreiniger met accu en watertank

17 Maart 2019

GARDENA introduceert de eerste hogedrukreiniger met accu en ingebouwde watertank: de AquaClean Li-40/60. De gebruiker is daarmee eindelijk verlost van waterslang en elektriciteitskabel. GARDENA presenteert tevens de ecoPulse, een waterbesparend reinigingspistool.

AquaClean

De snoerloze hogedrukreiniger werkt op een 40V/2,6Ah-accu. Dezelfde batterij is ook te gebruiken op andere 40V-accugereedschappen van GARDENA (o.a. grasmaaier, trimmer, heggenscharen). Met de ECO-stand zorg je voor een extra lange werktijd (max. 40 minuten). De oplaadtijd is 90 minuten. De AquaClean wordt geleverd inclusief sproeikop en een mondstuk voor een strakke straal. Je bergt ze eenvoudig op onder de watertank. Een vuilfrees (met roterend mondstuk) en terrasborstel zijn los verkrijgbaar. De GARDENA AquaClean doet zijn werk met een druk tot 60 bar en verwijdert hardnekkig vuil zonder veel lawaai te maken. De hogedrukreiniger heeft een ingebouwde watertank (14L) maar kan ook via het handige, lekvrije GARDENA-kliksysteem (OGS-koppeling) aan de kraan worden aangesloten. Door de hogedrukwerking gebruik je in vergelijking een normale waterslang beduidend minder water per klus.

EcoPulse

De nieuwe ecoPulse, een waterbesparend reinigingspistool, klikt je heel eenvoudig aan de tuinslang en je kunt bijvoorbeeld terras of auto schoonspuiten. Door de heen-en-weer bewegende waterstraal wordt het oppervlak met 40% minder watergebruik toch netjes schoon. Het waterpistool ligt prettig in de hand; de ‘trekker’ van het pistool kan ook op slot gezet worden. Tijdens het spuiten bepaal je eenvoudig welke type straal je wilt. Want behalve de extra krachtige waterstraal zijn er nog drie andere sproeistanden. Zo kun je met hetzelfde waterpistool bijvoorbeeld ook de planten watergeven. Het ecoPulse waterpistool is vorstbestendig en voorzien van het ‘Made in Germany’-kwaliteitslabel.

Verkoopadviesprijs

GARDENA AquaClean (2 jaar garantie): € 219,99 (zonder 40V-accu) en € 389,99 (incl. 40V-accu en lader)
GARDENA EcoPulse waterpistool (5 jaar garantie): € 26,99

Kijk voor meer info op www.gardena.nl.

Reacties
Anderen bekeken ook