Contour-trimmer

Niet alle randjes, kantjes en hoekjes zijn namelijk met de maaier te bereiken. Voor deze ‘onbereikbare’ plekken zijn er gazontrimmers zoals de Contour-trimmer van Flymo.

Productomschrijving

Na het maaien van het gazon blijven er langs de randen, bomen of tuinbankjes nog lang gras staan. Niet alle randjes, kantjes en hoekjes zijn namelijk met de maaier te bereiken. Voor deze ‘onbereikbare’ plekken zijn er gazontrimmers zoals de Contour-trimmer van Flymo. Deze slimme gazontrimmer doet zijn werk veilig, makkelijk en precies. Het resultaat is een strak en gezond gazon, dus… trimmen in de tuin.

Juiste houding
De Contour 500 XT van Flymo heeft een extra handgreep voor betere sturing en controle en heeft bovendien een ergonomische vormgeving. Met de telescopische steel stel je de trimmer in op je lichaamslengte waardoor je een optimale werkhouding kunt aannemen tijdens het trimmen. Bovendien hoef je ook niet meer door de knieën want met de handige voetpedaal kantel je de trimmer eenvoudig om bijvoorbeeld gras onder struiken, tuinbanken te kunnen trimmen. De Contour 500 XT is eveneens voorzien van een opklapbare beugel die planten, struiken, bloemen en boompjes beschermt tijdens het trimmen van het gras.

 

Strak
De Contourtrimmer kan met een druk op de knop eenvoudig omgeschakeld worden naar een kantensnijder. Zo krijgt het gazon letterlijk strakke kantjes. De gazontrimmers van Flymo zijn verkrijgbaar als elektrisch model maar ook als accumodel.

Specificaties

Gegevens
Vermogen: 500 W
Cutting equipment
Maaibreedte: 25 cm
Type of cord: Whisper cord
Draaddiameter: 1.5 mm
Draadlengte: 10 m
Verlengingsmechanisme: automatische draadverlenging
Lawn edge facility:
Number of line exits: 2
Shrubbing Features:
Plantenbeschermer:

Logistieke gegevens
Gewicht: 3.7 kg