Comfort strooiwagens

In de tuin en om het huis valt nogal wat te strooien. Denk bijvoorbeeld aan kalk, mest, zaad en strooigoed als zout, zand en split. Daarvoor hebt u een strooiwagen nodig die breed inzetbaar is. De nieuwe Classic strooiwagen 300 en Comfort strooiwagens 500 en 800 van GARDENA zijn wat dat betreft veelzijdige talenten. Deze wagens lenen zich voor een keur aan strooigoed, van grof tot fijn. Ieder materiaal wordt betrouwbaar en in de juiste hoeveelheid uitgestrooid. Behoorlijk comfortabel dus!

Productomschrijving

De nieuwe strooiwagens zijn gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig en breukvast materiaal en beschikken over een gepatenteerd doseersysteem (Stop-System). Een bijzonder elastische strooiwals met reguleerlijst garandeert een exacte dosering van het strooigoed zonder te knoeien, bijvoorbeeld tijdens het bijvullen, transporteren of keren. Een intelligente 'vrijstand' zorgt ervoor dat strooien alleen mogelijk is als de wagen vooruit geduwd wordt. Strooien bij achteruittrekken is niet mogelijk.
De nieuwe Comfort strooiwagen 800, het topmodel, heeft een inhoud van 20 liter en bespaart met een breedte van 53 cm bijzonder veel tijd. Om overlap en overdosering tegen te gaan beschikt de wagen over een slimme kleurmarkering via een druppelsysteem. De witte markering is milieuvriendelijk en wordt door de regen opgelost.
 
 
 
 
 

Adviesprijzen

Gardena Classic strooiwagen 300
Voor universeel gebruik en om strooigoed het hele jaar door uit te brengen als mest, kalk, zaad, zout, zand en split.
- 45 cm strooibreedte
- 10 l inhoud
- Aanbevolen voor gazons tot 300 m²
Verkoopadviesprijs € 26,95
 
Gardena Comfort strooiwagen 500
Voor universeel gebruik en om strooigoed het hele jaar door uit te brengen als mest, kalk, zaad, zout, zand en split.
- 53 cm strooibreedte
- 14 l inhoud
- Uitschuifbare beugel
- Aan- en uitschakelaar in de handgreep
- Aanbevolen voor gazons tot 500 m²
Verkoopadviesprijs € 39,95
 
Gardena Comfort strooiwagen 800
Voor universeel gebruik en om strooigoed uit te brengen als mest, kalk, zaad, zout, zand en split. Voor het hele jaar door.
- 53 cm strooibreedte
- 20 l inhoud
- Met kleurmarkering
- Uitschuifbare beugel
- Aan- en uitschakelen in de handgreep
- Aanbevolen voor gazons tot 800 m2
Verkoopadviesprijs € 59,95