2 ‘slimme’ regentonnen maken regenopvang voor iedere tuin mogelijk

Ultraslanke Nature regentonnen voorkomen toenemende wateroverlast en -verspilling

17 Maart 2019

Omdat steeds meer tuinen grotendeels betegeld zijn én de regenbuien heftiger zijn geworden is het belang van regenopvang toegenomen. Om te voorkomen dat de tuin tijdens een bui helemaal blank staat en om water te besparen is het slim om, ook in kleinere tuinen, een regenton te plaatsen. Deze nieuwe regentonnen van Nature zijn ontworpen voor de tuin(ier) van nu: ultraslank, flexibel, gebruiksvriendelijk en stijlvol vormgegeven.

Slimline – past in ieder hoekje

De slimline regenton is slechts 36x32 cm (bxd) en past in ieder hoekje van de tuin. De 95 cm hoge regenton, verkrijgbaar in antraciet en groen, heeft een capaciteit van 100 liter en is eenvoudig aan te sluiten op de regenpijp. De slimline regenton is gemaakt van UV bestendig polyethyleen en heeft een tapkraan. Dit model is praktisch voor kleinere tuinen maar ook wanneer men op meerdere plekken in de tuin water op wil vangen. Verkrijgbaar vanaf € 46,95. Meer regen opvangen of een grotere tuin? De slimline regenton is in groen ook verkrijgbaar in 250 liter.

Geen muurbloempje – compact en subtiel

Dit rechthoekige muurmodel heeft een capaciteit van maar liefst 320 liter maar is met een afmeting van slechts 40x30cm (bxd) in iedere tuin te plaatsen. De regenton heeft een waterindicator aan de buitenzijde en is voorzien van een tapkraan en een aparte snelloopkraan. De ton is gemaakt van groen UV bestendig polyethyleen en eenvoudig op de grond te plaatsen. Adviesprijs € 145,00.

Nature is verkrijgbaar bij vrijwel alle tuinspeciaalzaken, bouwmarkten en diverse webwinkels. Voor meer informatie kijk op www.naturegardening.eu