string(1) "a"

Vers wilgentenen / wilgenpalen

Het wilgentenen-seizoen is weer begonnen

Het wilgentenen-seizoen begint altijd eind oktober / begin november. Wilhout Wilgentenen Schuttingen heeft dan ook weer volop aanvoer van verse wilgentenen. De verse en flexibele wilgentenen komen van de wilgenbossen en is een puur Hollands product. Vanwege hun flexibiliteit en buigzaamheid zijn ze makkelijk te gebruiken voor vlechtwerk, beschoeiing en natuurlijkse schuttingen. 

De wilgenpalen kunnen ook eventueel in de wilgentenenschutting geplaatst worden als u dat leuk lijkt. Die groeien uit tot kleine knotwilgjes en je hebt dan ook gelijk een groene haag. 

Ondanks dat de wilgentenen het hele jaar leverbaar zijn, is het een seizoens-product. De verse wilgentenen zijn leverbaar van begin november tot ongeveer half mei. Gebruik je wilgentenen buiten het seizoen dan is dit ook geen probleem, alleen met scherpe bochten wordt het soms lastig. 

Wilhout Wilgentenen Schuttingen levert alle materialen om je eigen natuurlijke afscheiding te vlechten en tevens kunnen zij je direct voorzien van tips en adviezen voor als je zelf aan de slag wilt gaan. 

Wilgentenenschutting laten plaatsen

Wilhout Wilgentenen Schuttingen kunnen jouw schutting in één dag plaatsen!

Je bent bij hen aan het juiste adres als je op zoek bent naar mooie verse bossen wilgentenen!

Meer informatie: www.wilgentenenschutting.nlinfo@wilgentenenschutting.nl of 06-50457402

Meer van Wilhout wilgentenen schuttingen
Reacties