Restyle XL Home Collection BV

Partner

Steigerhouten banken

Steigerhouten tafels en banken zijn trendy, robuust en authentiek

Een houten tafel geeft uw woonkamer, keuken of werkkamer een unieke uitstraling. Tafels en banken van steigerhout zijn trendy, robuust en authentiek. Steigerhout is hergebruikt hout – hout met een verhaal. Het stoere karakter van de verweerde tafels en stoelen komt uitstekend tot zijn recht in elk interieur. Steigerhouten tafels en banken zijn de sfeermaker van iedere ruimte!

Eettafel, leestafel of werktafel?

Een tafel van oud hout is in elke denkbare maat te koop. Van een gezellig bijzettafeltje tot een grote stevige leestafel voor het hele gezin. Met een bijbehorende bank, kruk of stoelenset. Denkt u over de aanschaf van een statige tafel voor uw werkkamer? Ook deze zijn in diverse afmetingen te koop. Steigerhouten meubels zijn kant-en-klaar verkrijgbaar. Maar u kunt ze ook op maat laten maken. Ideaal als uw keuken, woonkamer of bibliotheek slechts beperkte afmetingen heeft.

Onderhoud van uw tafel en bank

Een steigerhouten tafel is mooi én ecologisch verantwoord. De meubels bestaan namelijk uit hergebruikt hout. Hout dat nauwelijks onderhoud vraagt – lekker makkelijk dus. Ook kunt u steigerhouten tafels beitsen, met white wash of grey wash beits bijvoorbeeld. Dat geeft uw steigerhouten tafel net een wat andere uitstraling. Sfeer en gezelligheid gegarandeerd!

Bekijk de geheel vernieuwde webshop op https://www.steigerhouttuinmeubels.nl/

MEER VAN DIT BEDRIJF