TBLS - HoekbankXXL

Partner

Robuust Industrieel Tuintafel

Stoere eiken robuust-industriele Tuintafel van Tbls. Met unieke H-poot kan deze tafel op maat gemaakt worden. Kom onze producten bewonderen in de showroom.

Robuust-industriele tuintafel

Deze stoere robuust-industriele tuintafel past door ons maatwerk perfect in iedere tuin. Deze unieke tafel kunt u zelf samenstellen naar uw persoonlijke smaak. U heeft de keuze uit een H-poot of Trapeze-Poot. Zoekt u een industriele tuintafel? Kies dan voor een verzinkt onderstel. Toch liever een robuuste uitstaling? Dan kunt u deze tuintafel ook combineren met een eikenhouten onderstel. Het tafelblad is met speciale olie behandeld voor optimale bescherming. Kom deze tafel nu bekijken in onze showroom in Gorinchem. 

TBLS & HoekbankXXL Gorinchem

TBLS - tables is specialist op het gebied van Eiken eettafels op Maat. Ruime keuze robuuste en industriele eettafels van topkwaliteit. Bij TBLS zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt zelf uw robuuste eettafel samenstellen. Kies zelf uw ideale onderstel. Gaat u voor een kloostertafel of toch een industriele eettafel. Bij TBLS is niks te gek!

Bij HoekbankXXL vinden we het fijn als u kunt slagen. Om de slagingskans zo groot mogelijk te maken hebben wij meerdere bankstellen series en elementenbanken die u geheel naar wens kan samenstellen. Hierdoor kunt u tot bijna op de centimeter nauwkeurig uw bank in de gewenste stijl samenstellen. Daarbij geven we u ook nog eens de keuze uit bijna 500 verschillende stof- en leder-soorten.

HoekbankXXL bevindt zich in het Woon Experience Centre op Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. Slechts een half uurtje rijden vanaf Breda, Utrecht, Den Bosch, Rotterdam. In het Woon Experience Centre vindt u ook de stoere en robuuste meubels van TBLS-tables en de vloeren van LaminaatXXL, de online vloeren specialist. Voor de deur kunt u gratis parkeren.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Stoere opdraaitafel

Maak kennis met onze stoere opdraaitafel van Tables! Gebruik hem als gewone eetk...

Bankstel Orvieto

Orvieto, een stoer bankstel met een zeer hoog zitcomfort. De Orvieto onderscheid...

Tuintafel / Boomstamtafel

Stoere boomstamtafel voor buiten. Deze robuuste Tuintafel is leverbaar in div. a...