array(1) { ["path"]=> string(37) "www.tbls.nl/eettafels/tuintafels.html" }
Partner

TBLS - HoekbankXXL

Tbls legt zich voor de volle 100% toe, op het aanbieden van exclusieve, robuuste eetkamertafels en stoelen. Bij HoekbankXXL kunt u zelf uw bank samenstellen

Bedrijfsoverzicht TBLS - HoekbankXXL

Robuust Industrieel Tuintafel

Stoere eiken robuust-industriele Tuintafel van Tbls. Met unieke H-poot kan deze tafel op maat gemaakt worden. Kom onze producten bewonderen in de showroom.

Robuust-industriele tuintafel

Deze stoere robuust-industriele tuintafel past door ons maatwerk perfect in iedere tuin. Deze unieke tafel kunt u zelf samenstellen naar uw persoonlijke smaak. U heeft de keuze uit een H-poot of Trapeze-Poot. Zoekt u een industriele tuintafel? Kies dan voor een verzinkt onderstel. Toch liever een robuuste uitstaling? Dan kunt u deze tuintafel ook combineren met een eikenhouten onderstel. Het tafelblad is met speciale olie behandeld voor optimale bescherming. Kom deze tafel nu bekijken in onze showroom in Gorinchem. 

TBLS & HoekbankXXL Gorinchem

TBLS - tables is specialist op het gebied van Eiken eettafels op Maat. Ruime keuze robuuste en industriele eettafels van topkwaliteit. Bij TBLS zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt zelf uw robuuste eettafel samenstellen. Kies zelf uw ideale onderstel. Gaat u voor een kloostertafel of toch een industriele eettafel. Bij TBLS is niks te gek!

Bij HoekbankXXL vinden we het fijn als u kunt slagen. Om de slagingskans zo groot mogelijk te maken hebben wij meerdere bankstellen series en elementenbanken die u geheel naar wens kan samenstellen. Hierdoor kunt u tot bijna op de centimeter nauwkeurig uw bank in de gewenste stijl samenstellen. Daarbij geven we u ook nog eens de keuze uit bijna 500 verschillende stof- en leder-soorten.

HoekbankXXL bevindt zich in het Woon Experience Centre op Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. Slechts een half uurtje rijden vanaf Breda, Utrecht, Den Bosch, Rotterdam. In het Woon Experience Centre vindt u ook de stoere en robuuste meubels van TBLS-tables en de vloeren van LaminaatXXL, de online vloeren specialist. Voor de deur kunt u gratis parkeren.

Meer lezen over
'Robuust Industrieel Tuintafel '?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.