string(1) "p"

Pure Garden & Living Loungeset

Met een wicker loungeset kun je ultiem genieten van lange zomeravonden. Bekijk ons breed aanbod wicker loungesets. Heerlijk genieten in eigen tuin!

Wicker Loungeset

Zoekt u een loungeset met een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding? Kies dan voor een loungeset van Pure Garden & Living. Deze robuuste, wicker loungesets zijn zeer eenvoudig in gebruik en zijn zowel geschikt voor kleine gezelschappen als grotere groepen. Deze voordelig geprijsde loungesets laten jou en je familie genieten in de eigen tuin. Haal het comfort van binnen naar buiten en geniet urenlang. Pak er een biertje of wijntje bij en je wilt inet meer naar binnen.

Vaak wordt er bij een loungeset al snel gedacht aan onderuit liggen en genieten van de buitenlucht. Dit is natuurlijk vaak het geval, maar wist je dat er ook loungesets waar aan gegeten kan worden? Dit zijn dining loungesets, en zijn zeer populair bij mensen die er van houden om buiten te eten en te genieten. Wil je liever een lage tafel en een hoekbank? Bekijk dan eens de loungeset hoekbank uitvoeringen. Vaak bestaat een loungeset uit een (hoekbank), een lage tafel, en eventueel 2 luxe loungestoelen. Waar je de loungeset ook voor wilt gebruiken, er is altijd een wicker loungeset die bij jou past!