Foto: De-Hangmat-piau

Win een hangmat inclusief standaard!

Wonen.nl geeft een hangmat inclusief hangmatstandaard weg van DeHangmat.nl. Je vindt hier vele soorten hangmatten.

Like of share ons en maak kans op deze supergave hangmat:


Win een hangmat inclusief standaard!

Het wordt weer warmer in Nederland, zodat we weer massaal de tuin in trekken. Daar kun je heerlijk een hangmat ophangen aan een muur en ultiem relaxen. Ontbreekt een boom of een muur om je hangmat te bevestigen, dan hang je deze in een standaard.

Om alvast in de stemming te komen geeft Wonen.nl een hangmat inclusief hangmatstandaard weg met een waarde van ruim € 450,-. Het gaat om de hangmatstandaard Viking. Deze elegante standaard is gemaakt van Larikshout en is 4 meter lang. De hangmat is de Piaui HQ en is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen. Het is een ruime hangmat van 145cm breed. Wist je dat de breedte van de hangmat belangrijker is dan de lengte? Dit komt omdat je diagonaal in een hangmat moet liggen.

DeHangmat.nl verkoopt al sinds 1997 hangmatten via internet. Ze hebben dus veel ervaring en weten dat je duidelijk moet zijn via je webwinkel. Al de gegevens van DeHangmat.nl staan op hun site, zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan. Verder produceren zij een groot deel van de hangmatten zelf in Brazilië. Hierdoor kunnen ze de kwaliteit van de hangmatten zelf controleren.

Deze actie loopt t/m 8 juli 2013. De te winnen hangmat is een Piaui HQ hangmat in de kleuren blauw-groen.

Meer informatie: www.dehangmat.nl

Publicatiedatum: 24 juni 2013


Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties