Foto: 259277

Tuinset Amazone: opposites attract!

De amazones stonden bekend om hun vrouwelijke schoonheid én stoere gedrag. Ze waren even behendig met paard en wapens als mannen. Net zo aantrekkelijk is deze combinatie van een stoere leeftafel met elegant vormgegeven eetstoelen.

De amazones stonden bekend om hun vrouwelijke schoonheid én stoere gedrag. Ze waren even behendig met paard en wapens als mannen. Net zo aantrekkelijk is deze combinatie van een stoere leeftafel met elegant vormgegeven eetstoelen.

Amazone: stoer en sober, maar ook verrassend vrouwelijk (en groen, want gemaakt van o.a. gevlochten waterhyacint Biculair® en Resysta®: hét hout van de toekomst).

 

De golvende, vrouwelijke vormen van de Amazone eetstoel vormen een intrigerende combinatie met de stoere buitentafel Cross. Een combinatie waar zowel vrouwen als mannen voor zullen vallen. De stoel biedt een comfortabele hoge rug en heeft mooie slanke ‘benen’. De stoelen zijn gemaakt van hoogwaardig Biculair kunststof vlechtdraad, hier uitgevoerd in waterhyacint; streng voor streng met de hand ingevlochten. Dit natuurlijk ogende materiaal is bijzonder stevig en stoer. Net als de Cross eettafel (220 x 100 cm): een imposante verschijning met zijn dikke blad en robuuste kruisconstructie. Gecombineerd met de speciale Bee Wett® kussens is deze set volledig weatherproof; bestand tegen zon, regen én sneeuw. En dat is wél zo handig in ons Hollandse klimaat.

De Cross tafel is gemaakt van Resysta: een bijzonder materiaal dat sprekend lijkt op hout, maar toch 100% houtvrij is, want gemaakt van een mengsel van rijstvlies, steenzout en mineralen. Resysta heeft zóveel pluspunten: het is waterproof, UV-bestendig, vorm- en kleurvast, onderhoudsarm én volledig recyclebaar. Het materiaal is vrij van splinters en scheurtjes en kan niet vergrijzen of schimmelen. Kortom: een zeer milieuvriendelijke én duurzame keuze. Ten opzichte van andere synthetische materialen is Resysta het enige materiaal dat zich laat bewerken (lijmen) én kleuren als hout. En ook over vele jaren nog nét zo sfeervol is als hout. Wie houdt van vrouwelijke vormen en stoere materialen zit goed met Amazone. Opposites attract!

Advies verkoopprijs: Eetstoel voor € 379,00 (meerprijs Bee Wett € 10,00); Eettafel 220x100 cm voor € 1.250,00; beide verkrijgbaar vanaf maart 2011.
Verkoop- en productinfo: Apple Bee Outdoor Furniture, tel: +31 (0) 76.572.80.00 of kijk op www.applebee.nl.

Publicatiedatum: 7 januari 2011

Reacties