Foto: press_2013//tuin-bank-klassiek.jpg

Tuinbank klassiek van Hillhout: snel extra zitplaatsen...

Deze tuinbank is speciaal voor een apart plekje in uw tuin of om even snel bij te zetten op uw terras voor die onverwachte (extra) visite. Past altijd, erg gemakkelijk te verplaatsen en ook heel eenvoudig te verven.

Deze tuinbank is speciaal voor een apart plekje in uw tuin of om even snel bij te zetten op uw terras voor die onverwachte (extra) visite. Past altijd, erg gemakkelijk te verplaatsen en ook heel eenvoudig te verven. www.tuinbank-teak.nl

Geef 'm de kleur die bij u past en, zo u wilt, volgend seizoen weer mooi een ander kleurtje. Maar verven hoeft niet want het hout is KOMO-verduurzaamd, dus met 10 jaar garantie tegen houtrot. FSC gecertificeerd. Makkelijk te monteren bouwpakket, deels voorgemonteerd (RVS afgemonteerd).

Over Hillhout

Hillhout is al vanaf 1970 leverancier van bijzondere producten voor de tuin. Bijzonder door bewust te kiezen voor verduurzaamd tuinhout met het oog op toepassingsmogelijkheden én het milieu. Een A-merk met unieke, innovatieve producten wat betreft design, afwerking en levensduur. Met als bewijs 10 jaar garantie tegen houtrot.

Advies verkoopprijs:

Tuinbank klassiek (HxBxD) 45x180x38 cm euro 99,00

Publicatiedatum: 5 mei 2009

Reacties