Foto: 262689

Nieuw bij Rivièra Maison: Cape Cod Garden Collection

Rivièra Maison heeft ook een complete collectie tuinmeubelen in het assortiment.

Rivièra Maison heeft ook een complete collectie tuinmeubelen in het assortiment.

Wat is er fijner dan in de zomer samen urenlang lekker buiten tafelen in de verkoelende schaduw onder een luxe parasol? Verhoog de sfeer met de nieuwe Cape Cod Garden Collection van Rivièra Maison.

 

De tuin ligt er weer fraai bij met veel schitterende kleurrijke bloemen, struiken die overdadig bloeien en bomen waar het fruit binnenkort van kan worden geplukt. Ideaal om vanmiddag lekker met het gezin te gaan picknicken, na een relaxte fietstocht of wandeling.
In de namiddag met een koel drankje genieten van de gezellige dag op het terras. Wat de avond brengt is nog zeer de vraag, maar in ieder geval is het weer lange dagen genieten van het buiten zijn in de natuur.

De Cape Cod Garden Collection is een complete collectie tuinmeubelen. De tafels zijn voorzien van een stoere, verweerde stempel en verkrijgbaar in verschillende maten. De hele collectie is gemaakt van Acacia hout, net als de Cape Cod Diningchair die met alle tafels goed te combineren is. Alle meubelen hebben een waterproof en UV proof finish. De Cape Cod Diningchair is zowel los te verkrijgbaar als in combinatie met de Cape Cod Bistrotafel.

Rivièra Maison

Rivièra Maison is een puur Nederlands interieurmerk met 13 woonwinkels in eigen land en 2 winkels in Duitsland. Een merk met een sterke beleving, een ’way of life’ waar genieten een zeer belangrijk aspect is. Wij willen graag een interieurmerk aanbieden waar een breed publiek een ‘feel good’ associatie mee heeft. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden. Per jaar brengen we 4 collecties uit. Meer informatie is te vinden op www.rivieramaison.com.

Publicatiedatum: 16 maart 2011

Reacties