Foto: Made.com trendy tuincollectie

MADE.COM lanceert nieuwe tuincollectie

Online lifestylemerk MADE.COM lanceert dit voorjaar een nieuwe trendy tuinmeubelcollectie.

Het assortiment tuinmeubelen van MADE bouwt voort op het succes van vorig jaar, met acht gloednieuwe collecties voor 2018. De producten zijn geschikt voor alle ruimtes, van kleine balkons tot grote tuinen, en richten zich op drie belangrijke trends: Summer Punk, Modern Global en Nordic Safari.

Daarnaast is het populaire MADE Essentials assortiment uitgebreid met producten speciaal voor de kleinere buitenruimtes, zoals balkons.

SUMMER PUNK

Materialen staan centraal in MADE.COM's Summer Punk. Terrazzo-oppervlakken worden gecreëerd door breken, mengen en herplaatsen om iets geheel nieuws te creëren, in de geest van upcycling en duurzaamheid. Er is ook een Nederlandse touch in deze collectie; de groene vlekken in de tafelbladen zijn gemaakt van oude Heineken flesjes.

MODERN GLOBAL

De trend Modern Global verwijst naar ambacht en volkstraditie, maar met een eigentijdse twist. Geïnspireerd door stedelingen met een passie voor reizen buiten de gebaande paden, heeft MADE traditionele patronen en motieven overgenomen en gemoderniseerd door ze te updaten met kleur, vorm en techniek.

NORDIC SAFARI

De artikelen binnen MADE.COM’s Nordic Safari trend hebben traditionele Scandinavische kenmerken zoals lichte houtsoorten en zachte randen, gecombineerd met rotan en metalen die op safari te zien zijn.

Reacties