Foto: james-kussens-onderhoud-1

Lentefris de kussens weer naar buiten

De eerste warme dagen zijn een feit en het buitenleven begint weer, het tuinmeubilair wordt naar buiten gehaald of van de beschermende hoezen ontdaan.

Je wilt niet alleen binnen alles weer fris hebben, maar natuurlijk ook buiten. Je haalt de kussens weer voor de dag maar ze zijn toch niet helemaal fris opgeborgen toen de herfst begon, of zijn ze simpelweg toe aan een opfrisbeurt. Natuurlijk wil je de tuinkussens het liefst zo lang mogelijk schoon en mooi houden. Hoe houd je ze stralend in de loop der jaren? Want binnenshuis is er kans op vlekken, maar buiten geldt dat misschien nog wel meer. Ook daar bestaat er de kans dat een glas wijn omvalt, maar spelen er ook andere factoren mee zoals bijvoorbeeld weersinvloeden. Maar bijvoorbeeld ook uitwerpselen van dieren, zonnebrandcrème of roet van de barbecue.

Verse vlekken

Meteen schoonmaken met een klamvochtige badstof handdoek: houd deze onder de kraan, uitwringen en op de vlek plaatsen. Vervolgens de handdoek laten liggen tot deze droog is, zo trekt zoveel mogelijk van de vlek in de handdoek. Mocht de vlek er uiteindelijk nog niet helemaal uit zijn, gebruik dan de juiste vlekverwijderaar zoals James Vlekkenwonder of James Vlekkenspray. In onze Vlekkenwijzer kun je meer dan 1.500 vlekken opzoeken en zien hoe deze te verwijderen.

Algemene schoonmaak, huidvetten en zonnebrandcrèmes

Met James Water kun je je kussen mooi schoon en fris houden. Huidvetten en oliën of crèmes zorgen ervoor dat je kussens er op den duur smoezelig uitzien. Deze vervuiling is veelal perfect te verwijderen middels James Water. Je sprayt dit product op een badstof handdoek en gaat vervolgens in lange halen over het materiaal. Je zult zien dat de handdoek vuil wordt en dus je kussens schoon. Simpeler kan het niet!

Reacties