Foto: lafuma-butterfly-chair

Lafuma tuinstoel Butterfly chair

De vlinderstoel: een klassieker voor binnen én buiten.

De vlinderstoel is terug van weggeweest! Dat is niet zo gek, want de butterfly chair is een heerlijke stoel om in te relaxen. Deze comfortabele stoel werd voor het eerst ontworpen in de jaren '30 door drie Argentijnse designers. Inmiddels is het een echte klassieker en zien we 'm in verschillende uitvoeringen terug.

In de collectie van Lafuma vind je dit seizoen kleurrijke exemplaren die ongetwijfeld het zomergevoel in je naar boven halen. Perfect voor een vrolijke touch in de tuin! Daarnaast is de vlinderstoel uitgevoerd in stijlvolle basic kleuren, waardoor de stoel ook perfect tot zijn recht komt in huis.

Op en top relaxen, waar dan ook

Of je nou naar het strand, de camping of je favoriete stadspark gaat: de vlinderstoel neem je er eenvoudig mee naartoe! De Maxi Pop Up vlinderstoel van Lafuma vouw je namelijk zonder moeite als een paraplu in elkaar en 'pop' je, zoals de naam al zegt, zo weer open. Ook voor de kleine tuin met weinig opbergruimte is de vlinderstoel dus ideaal! Een andere fijne bijkomstigheid is dat de zitting afneembaar is en je deze dus makkelijk kunt schoonmaken.

Dankzij het tijdloze design is de butterfly stoel ook voor in huis een echte klassieker. Het zachte, maar sterke materiaal zorgt ervoor dat het een heerlijke relaxstoel is om lekker in te ontspannen met een goed boek. Hoewel de stoel eenvoudig op te bergen is, kun je 'm natuurlijk ook gewoon laten staan. Leg er een mooi kleed op en het is absoluut een aanwinst voor je interieur!

De Lafuma Maxi Pop Up is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en te bestellen voor € 59,95.

Meer informatie: www.fonq.nl

Publicatiedatum: 10 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties