Foto: press_2013//Sittingimage-modulair-loungemeubel.jpg

Kleurrijk modulair loungemeubel Sittingimage

Iedere keer een 'nieuwe' bank met modulair loungemeubel Sittingimage

Een complete zithoek in de tuin of toch liever een paar losse tweezitters of een relaxte loungebank? Met de Lounge Line van Sittingimage is alles mogelijk. Het buitenbankstel bestaat namelijk uit allemaal losse onderdelen. De oude opstelling zat? Geen probleem. Schuiven maar en er staat weer een frisse als nieuw ogende bank! De kussens zijn bovendien verkrijgbaar in zo'n vijftien verschillende kleuren, die allemaal met elkaar te combineren zijn. Het resultaat: een super vrolijke set!

Een flinke tuin of slechts een klein balkon? De unieke, minimalistisch vormgegeven Lounge Line past overal. Zo is het formaat van de basisuitvoering zeer bescheiden. Met hoeveel losse stukken het lage, comfortabele zitmeubel wordt uitgebreid, bepaalt ieder voor zich.

Made in Holland
De Lounge Line mag dan Engels klinken, maar is echt 'made in Holland'. Het bedrijf Sittingimage, het creatieve brein achter het bijzondere concept, is gevestigd in het Noord-Brabantse Willemstad. Ontwerp en productie houdt de jonge onderneming, die een geheel eigen kijk op buitenmeubilair heeft, strak in eigen hand.

Sittingimage staat garant voor kwaliteit. Ten allen tijde wordt er gewerkt met duurzame producten: RVS en hardhout (FSC-gecerticifeerd). Ook de voor buitengebruik geschikte kussens, meestal gemaakt van Sunbrella of een vergelijkbare stof, zijn van topkwaliteit en tevens kleurvast en waterafstotend.

Advies verkoopprijs: Modules verkrijgbaar vanaf € 299,- tot € 1059,-. Kussens verkrijgbaar vanaf € 39,- tot € 249,-.
Online te bestellen en levering mogelijk uit voorraad.

Kijk voor meer informatie op: www.sittingimage.com.

Publicatiedatum: 2 februari 2013

Iedere keer een 'nieuwe' bank met modulair loungemeubel Sittingimage.


Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties