Foto: /260500.jpeg

In hoogte verstelbare collectie tuinmeubels Borek

Voor de ontwikkeling van een uniek ‘high / low’ concept, heeft Borek het succesvolle ontwerpbureau Bouwmeester Van Rens in de arm genomen.

Voor de ontwikkeling van een uniek ‘high / low’ concept, heeft Borek het succesvolle ontwerpbureau Bouwmeester Van Rens in de arm genomen.

De Naardense designers ontwikkelden een systeem waarmee stoelen en -tafels op eenvoudige wijze in hoogte versteld kunnen worden. Zo veranderen lounge stoelen in comfortabele dining stoelen en de bijbehorende lage tafels in praktische eettafels. Met het ‘high / low’-concept bewijzen Robert Bouwmeester en Frans van Rens wederom hun vermogen om functionaliteit en kwaliteit te combineren met een uiterst fraaie vormgeving. Borek introduceert met de collectie Toscana een absolute primeur voor de totale branche van tuin- en buitenmeubilair.

Outdoor Fabric

Bouwmeester Van Rens werkt graag samen met strategisch sterke partners. Het verzoek van marktleider Borek om een nieuwe generatie meubelen te ontwerpen, nam men dan ook met beide handen aan. Het verbluffend eenvoudige systeem voorziet in RVS frames die in 2 hoogteposities kunnen worden versteld en is zowel op de tafels als op de outdoor fauteuils toegepast. Veel opzien baart ook de geheel weersbestendige stof waarmee de fauteuils zijn bekleed. Dit duurzame Olefin is een outdoor fabric en verkrijgbaar in de kleur ‘lichtgrijs’ en ‘antraciet’. Fauteuils uitgevoerd in deze Olefin stof ogen niet alleen bijzonder huiselijk maar bieden ook een zeer comfortabele zitplaats op terras, patio of veranda.

Meer informatie: www.borek.eu.

Publicatiedatum: 3 februari 2011

Reacties