Foto: ayana-outdoor-berlin

Ayana Outdoor tuinset Berlin & Mitte

Stoere tuinset: hot & cool. Ayana Outdoor brengt de royale tafel Berlin en de bijpassende stoel Mitte.

Berlijn is hot. Zowel bij designers als fashionista’s, veggies als architecten. Deze wereldstad biedt dan ook voor elk wat wils. Nét als deze stoere tuintafel Berlin van Ayana Outdoor. Een tafel voor fijnproevers, voor mensen met een uitgesproken smaak. Het is de actuele combinatie van cool aluminium en hot teakhout die trekt, maar zeker óók de bijzondere vormgeving. Wangpoten zijn een trend op zich. De bijpassende armstoel Mitte is helemaal een schot in de roos. Mitte in de roos!

Tuinsets worden elk jaar mooier. Het Nederlandse Ayana Outdoor loopt voorop als het gaat om nieuwe kleuren, materialen en vernieuwende vormen. Teakhout is favoriet als houtsoort voor buiten, omdat het heel goed bestand is tegen weer en wind; ook zónder dat het onderhouden wordt. Dan vergrijst het hout al gauw, wat zeker in combinatie met aluminium óók een prachtig plaatje oplevert.

Royaal tafelen

Berlin is een lange tuintafel van 280 x 90 cm, waar royaal zes, tot zelfs acht stoelen omheen passen. Ook onverwacht bezoek kan dus gezellig aanschuiven. De basis met de trendy wangpoten van de tafel is van gepoedercoat aluminium, het tafelblad van dikke planken massief teakhout. De bijpassende armstoel Mitte staat op teakhouten poten en heeft een zitting plus armleuningen en rug uit gepoedercoat aluminium. Juist het feit dat de armen en rugleuning naadloos in elkaar overlopen, maakt van Mitte een stoel met een hoog design-gehalte. De haast ‘zwevende’ look, is een absolute noviteit voor de tuinmeubelbranche.

Industriële look

Uiteraard passen de armleuningen van Mitte ruimschoots onder het tafelblad. Eén van de voordelen als je Berlin en Mitte als complete set koopt. Voor het aluminium kan gekozen worden uit dé twee trendkleuren van dit tuinseizoen: white en silver grey. Twee kleuren die samen met het teakhout zorgen voor een stoere, industriële uitstraling.

Ayana Outdoor tuinstoel Mitte.

Extra comfort

Wie prijs stelt op een iets zachter zitcomfort kan voor de armstoelen Mitte een kussenset kopen; eentje om op te zitten en één voor extra comfort in de rug. De kussens zijn gestoffeerd met de speciale weerbestendige stof Copacabana. Het grof geweven oppervlak versterkt nog eens het stoere karakter van deze set. Een absolute musthave dit tuinseizoen voor liefhebbers van duurzaam design die hun smaak níet onder stoelen of banken steken. Maar met deze set juist een stijlvol statement neerzetten.

Advies verkoopprijs: tafel Berlin € 2.750,-, armstoel Mitte € 495,- en kussenset voor armstoel Mitte € 75,-.

Meer informatie: www.ayanaoutdoor.nl

Publicatiedatum: 17 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties