Foto: ayana-outdoor-buitenmeubels-cadiz-lima

Ayana Outdoor buitenmeubels

Buiten dezelfde luxe als binnen met buitenmeubels Ayana Outdoor

Ayana Outdoor buitenmeubels. Buiten dezelfde luxe als binnen met buitenmeubels Ayana Outdoor.

Buitenleven is de trend. Als de eerste voorjaarszon zich laat zien, gaan bij veel mensen de tuindeuren open. De tuin wordt meer en meer een buitenwoonkamer. En de luxe die we in huis gewend zijn, willen we dus ook buiten. Geen slechtzittende stoelen en gammele tafeltjes, maar hoogwaardige trendy meubels. Ayana Outdoor, bekend om haar schitterende design buitenmeubels, weet dit als geen ander. Het lifestyle label komt nu met twee prachtige nieuwe lijnen: Lima en Cadiz.

De Lima-serie bestaat uit meerdere tafels, waarvan het ontwerp is gebaseerd op de organische houten meubelen uit de jaren vijftig. Het onderstel bestaat uit teakpoten, die zijn verbonden door een wit gespoten aluminium frame. Doordat het tafelblad is gemaakt van het weerbestendige Trespa, heeft de tafel toch een heel eigentijdse look. Ook de royale afmetingen, in de fifties ondenkbaar, dragen hieraan bij.

Triangeltafel
De meest opvallende tafel van de Lima-serie is de driehoekige variant. Ideaal! Want niets is zo ongezellig als met z'n drietjes eten aan een vierkante of rechthoekige tafel. Bovendien heeft de triangeltafel, net als de ronde uitvoering, een centraal onderstel, waardoor niemand last heeft van een hinderlijke tafelpoot.
Alle tafels in de Lima serie zijn standaard verkrijgbaar met een tafelblad van wit Trespa. Voor de ronde en rechthoekige variant bestaat ook de mogelijkheid van een glazen tafelblad.

Loungestoel
De Cadiz-lijn betreft een serie super-de-luxe stoelen en bijzettafels, die in principe niet verschillen van binnenmeubelen. Het enige verschil is dat ze weerbestendig zijn. Topper is de lounge uitvoering van de Cadiz. De ranke stoel is niet alleen een plaatje; de fluffy stoffering en zachte kussens, gemaakt van het uiterst sterke kunstleer Stamskin, zorgen ervoor dat je gewoon geen zin meer hebt om op te staan. En in combinatie met het voetenbankje is het helemaal moeilijk om de ogen open te houden.

Ayana Outdoor staat bekend om haar kwalitatieve buitenmeubels. De producten zijn weerbestendig, wat echter niet wil zeggen dat ze geen onderhoud nodig hebben. Dit geldt namelijk voor alles in de tuin. De meubels van Ayana Outdoor zijn echter zeer gemakkelijk te reinigen. Onderhoudsmiddelen zijn verkrijgbaar bij de tuinspecialisten.

Advies verkoopprijs Lima Tafels vanaf € 1.885,- (Lima Triangular Table 190 € 2.135,-)
Advies verkoopprijs Cadiz Chairs € 699,- & Sidetables (vanaf €125,- ) Cadiz Easy Chair & Footrest € 1.399,-.

Publicatiedatum: 14 januari 2013

Meer informatie: info@haweoutdoor.nl

Reacties