Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Loveseats

's Avonds bloeit de liefde op met deze prachtige loveseats!

Loveseat voor in de tuin kopen

Een loveseat in de tuin is een ideaal om gezellig met z'n tweeën te genieten van de tuin en het lekkere weer. De loveseat is oorspronkelijk een brede anderhalf persoons stoel of fauteuil, maar tegenwoordig zie je vaak ook een opgedeelde tweezitter waar je heerlijk samen met je geliefde in kan genieten van een fijne zomeravond. Door het tafeltje dat tussen de twee stoelen is bevestigd kunt u een fles wijn en wat lekkere hapjes neerzetten: Het borrelen kan beginnen.

Bij van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft u de keuze uit verschillende wicker of houten loveseats en andere tuinmeubelen geschikt voor in de tuin.

Wicker loveseat
Het grote voordeel van een wicker loveseat is dat het kunststof materiaal lichtgewicht en duurzaam is. Wicker kan goed tegen slechte weersomstandigheden. De wicker varianten hebben een licht flexibele leuning en zitting en zijn voorzien van kussens voor extra comfort. Kortom, een fijne loveseat die relatief weinig onderhoud vraagt.

Houten loveseat
Een houten loveseat in de tuin heeft daarentegen een wat robuuster karakter, maar van zichzelf iets minder comfort. Het is aan te raden een paar fijne tuinkussens erbij aan te schaffen. Een houten loveseat vraagt ook iets meer onderhoud. Het is nuttig om dit product, voor gebruik, te beitsen. Op die manier hebben slechte weersomstandigheden weinig invloed op de staat van de loveseat en kunt u deze gerust buiten laten staan voor een buitje.

Bent u van plan om een loveseat voor uw tuin aan te schafffen maar twijfelt u nog wel? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag persoonlijk van aanvullend advies voor uw tuinmeubelen.

Meer informatie:

Kijk voor meer info snel op onze website.