Partner

Katei Buitendesign

Katei Buitendesign is al meer dan 18 jaar een toon aangevend bedrijf op het gebied van design terras inrichting. In de showroom en de unieke buitenpresentatie vind je een designcollectie luxe lounge tuinmeubelen, tuinmeubelen, parasols, buitenverlichting en accessoires. Meubelen kunnen het hele jaar buiten blijven staan en door toepassing van waterdichte stoffering hoef je geen kussens meer op te bergen. Met sommige merken kunnen zij maatwerk leveren. Tevens maakt Katei verlichtingsplannen voor je tuin of terras.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht katei.nl

Met de diverse lounge #31 elementen kun je iedere willekeurige lounge set opstelling creeren. Het strakke rvs frame met hierop Coolsun kussens geeft een luxe uitstraling en een tijdloos karakter.

Lounge #31 - Viking Design

De kussens met een waterdichte, ademde stof met een veloursachtige uitstraling, waardoor hij lekker zacht aanvoelt, maar ook niet heet wordt in de zon. Vele kleuren (32) mogelijk. De loungemeubels kunnen onder alle weersomstandigheden – zon, regen, sneeuw, vorst- buiten blijven staan. Simpel schoon te houden. Passende maatwerk hoezen worden meegeleverd. Doordat de productie in Nederland plaats vindt kunnen we maatwerk leveren met een korte levertijd van + 3 weken. Kortom met de lounge #31 altijd buiten, altijd genieten.

Meer lezen over
'Lounge 31 '?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.