Hangstoel voor buiten kopen?

Lees alles over de Panama Swing Egg hangstoel van Tuinmeubelland. Een prachtige design hangstoel voor buiten. Bekijk snel!

Panama Swing Egg Hangstoel ei

Op zoek naar een design stoel voor binnen of buiten? Een echte blikvanger voor in je tuin? Denk dan ook eens aan een hangstoel. Een aantal jaren geleden voor het eerst op de markt en in de laatste jaren steeds voordeliger te verkrijgen in vele leuke varianten. Het comfortabele Panama Swing Egg met de allerlaagste prijs van Tuinmeubelland van het merk Garden Impressions heeft een stalen fame met daaromheen een royal greykleurige wicker vlechtwerkdraad. Supermooi zijn ook de dikke kussens. Dit 'hangende ei' is 88 cm breed en 128 cm hoog en het frame van hoogwaardige kwaliteit is voorzien van een poedercoating laag. Nieuwsgierig? Bekijk dan de hele collectie schommelbanken en hangstoelen bij Tuinmeubelland.

Lekker loungen in de tuin is een echte trend van dit moment. De tuin wordt immers steeds meer een verlengstuk van de woonkamer. En groot gelijk, want lekker ontspannen in je eigen achtertuin is natuurlijk heerlijk. Als volwassen variant van het 'schommelen' worden de hangstoelen en meerpersoons schommelbanken dan ook steeds populairder. Met name de design hangstoelen zijn ook hardstikke leuk voor binnen. Kortom, geef je woonkamer, serre of tuin een hippe update met een mooie vrijhangende hangstoel of schommelbank met lekker dikke kussens!

 

Specificaties hangstoel ei

Merk Garden Impressions
Kleur blauw
Hoogte 195 cm
Breedte ø90 cm
Lengte ø90 cm
Materiaal Aluminium
Incl. kussen(s) Ja
Garantie 2 jaar
Artikelcode 10978GS