Bon Dia ligbed Salamanca almond

Ontspannen op het luxe Bon Dia ligbed Salamanca almond: Sunbrella stof, 4-standen, weersbestendig en kleurecht.

Een comfortabel ligbed in uw tuin

Het Salamanca ligbed is een zeer comfortabel all weather lounge ligbed. Bij een ligbed denkt u misschien aan de kunststof of houten ligbedden. Tegenwoordig draait alles steeds meer om comfort en is het zeer belangrijk dat een ligbed lekker ligt. De Salamanca heeft een luxe en moderne uitstraling met veel aandacht voor comfort, zowel in de materiaalkeuze als in de afmetingen.

Naast volledig plat, kan de hoofdsteun in nog 3 standen versteld worden, zodat u altijd in een comfortabele houding kunt liggen.

Bon-Dia is een merk dat staat voor kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen om duurzame tuinmeubelen te leveren. Door het gebruik van outdoor textiel wordt binnen naar buiten gehaald en kunt u optimaal genieten in uw tuin.

Eigenschappen van het Sunbrella Ligbed Salamanca Almond
De stof Sunbrella is gebruikt bij dit Bon Dia Ligbed Salamanca Almond. Sunbrella is een zeer sterke buitenstof en is bestand tegen diverse weersinvloeden zoals onder andere regen en zonlicht. Het materiaal heeft een hoge kleurechtheid, wat wil zeggen dat zonlicht niet snel zal zorgen voor vervaging van de kleur.

Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken met een sopje. Door de speciale nabehandeling van het stof is het beschermd tegen vlekken, vloeistoffen en opspattend zoutwater of chloorwater.

De afmetingen van het ligbed zijn:
Lengte: 203 cm
Breedte: 90 cm
Lighoogte: 40 cm
Lengte hoofdsteun: 70 cm
Aantal standen: 4

Te koop in meerdere kleuruitvoeringen en als 2-persoons uitvoering