blomus outdoor lounge collectie

In 2020 lanceert blomus haar eerste outdoor lounge collectie, ontworpen door het designbureau kaschkasch uit Keulen.

22 Februari 2020

De naam van de collectie is Stay en hij bestaat uit een loungestoel, een daybed, een poef, kussens en een side table. Deze meubels zijn comfortabel en zeer flexibel om je terras of tuin om te toveren tot een nog mooiere plek om te relaxen.

Relaxing in de zon

De reden waarom blomus heeft gekozen om een loungestoel en een daybed te lanceren is omdat je tijdens het zonnen, lezen of als je iets wilt drinken of eten, altijd in een comfortabele houding moet kunnen liggen of zitten. Mocht je nog meer ‘gezelligheid’ wensen, de collectie bevat ook een vierkante poef die kan worden ingezet als voetenbankje of als een extra zitplek. kaschkasch heeft met elk comfortdetail rekening gehouden, zo bevat de collectie ook kussens die zijn gemaakt van dezelfde stof om je rug en hoofd te ondersteunen.

Duurzame materialen

De lounge collectie is gemaakt van duurzaam, waterafstotend textiel dat snel droogt en is bestand tegen bijna alle weersinvloeden. Met de traditionele Duitse grondigheid heeft blomus nog een beschermhoes gemaakt voor Stay.

Wat is een succesvolle meubelcollectie zonder een kleine en functionele tafel die kan worden verschoven en ingezet waar nodig? Daarom heeft kaschkasch een ronde tafel ontworpen vervaardigd van gepoedercoat aluminium. Stay is leverbaar in grey, white en magnet waardoor de collectie perfect wordt opgenomen in een natuurlijke omgeving, of dat nu een groene tuin is of een strandachtige setting aan de kust.

Stay is verkrijgbaar vanaf maart via blomus dealers en via blomus.com.

Stay

Side table
Materialen: gepoedercoat aluminium
Kleuren: warm grey, magnet en white
Prijs: € 129,-

Loungestoel, daybed, poef, kussens
Materialen: synthetisch, kunststof
Kleuren: coal, cloud en stone

Loungestoel, prijs: € 299,-
Daybed, prijs: € 699,-
Poef, prijs: € 99,95
Kussen vierkant, prijs: € 39,95
Kussen rechthoek, prijs: € 49,95

Informatie bij: www.blomus.com

Reacties