Winterkorting vervangen markiesdoek

Wanneer u het doek niet meer mooi schoon krijgt of wanneer u gewoon een andere kleur of dessin wilt, kunt u uw markiesdoek laten vervangen.

Uw vieze markiezen worden weer als nieuw!

Uw markiezen worden voor de kerstdagen opgehaald en worden weer als nieuw terug geplaatst voordat de eerste zonnige dagen in het vroege voorjaar aanbreken! 

Na de renovatie zien uw markiezen er weer als nieuw uit en sluit de markies weer helemaal aan bij uw wensen qua kleur en uitstraling.

In onze eigen fabriek in Beverwijk worden de markiezen ontdaan van het oude doek, alle nietjes worden verwijderd en eventuele noodzakelijke kleine reparaties aan het houtwerk worden verricht. Het houtwerk wordt opgeschuurd, in de grondverf gezet en opnieuw afgelakt in de kleur van uw keuze. De markiezen worden niet gespoten maar met de hand geschilderd. Dit geeft een mooier resultaat en een betere dekking.

Nadat het markies is voorzien van het nieuwe, door u uitgekozen, doek, band en siernagels worden ook de katrollen en het optrekkoord vervangen. Op deze manier investeert u in de levensduur van uw markiezen!

Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en uw aantrekkelijke winterkorting!

Deze winter ontvangt u tevens een interessante korting op de kwaliteitsrolluiken van het Duitse topmerk ROMA maar ook op volledig nieuwe markiezen.