Tuininspiratie: voor muurbloempjes en hemelwater

Regenpijp bloemen- en plantenklimrek en slimline muurmodel regenton van Nature

18 Mei 2021

Gebruik de ruimte in de tuin efficiënter met dit bloemen- en plantenklimrek voor de regenpijp en de slimline regenton van Nature. Met het halfcirkelvormige, metalen klimrek verbloem je letterlijk en figuurlijk iedere saaie regenpijp. De slimline regenton meet slechts 32x36 cm (bxd) zodat ook in de kleinste tuin duurzaam kan worden omgesprongen met water.Het regenpijpklimrek voor planten en bloemen is verkrijgbaar in verzinkt staal of groen of grijs geplastificeerd staal en komt met een bevestiging set. Deze complete Nature set heeft een verkoopprijs van €16,95.

Deze slimline regenton (inhoud 100 liter) bespaart niet alleen water maar draagt ook bij aan de oplossing voor wateroverlast en opwarming van steden. Het slanke muurmodel past zelfs in een kleine patio en is verkrijgbaar in antraciet en donkergroen. De regenton is gemaakt van uv-bestendig polyethyleen en heeft een tapkraan. Niet alleen een praktische oplossing voor kleinere tuinen maar ook wanneer men op meerdere plekken in de tuin water op wil vangen. De slimline regenton is verkrijgbaar vanaf €46,95.

De aansluitset voor op de regenpijp en een standaard (in 2 uitvoeringen) zijn apart verkrijgbaar.

Nature tuinproducten zijn verkrijgbaar bij tuincentra en webshops door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op www.naturegardening.eu.

Meer van Nature®
Reacties