Foto: 276356

Verduurzaamde design bloembakken voor tuin, terras of balkon

Hillhout introduceert designlijn.

Hillhout introduceert designlijn.

Passend bij de trend dat steeds meer consumenten kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin, heeft Hillhout haar collectie bloembakken uitgebreid met een designlijn onder de naam Elan. De verfijnde vormgeving van de Elan bloembakken past uitstekend bij de moderne tuinstijl en zorgt voor het nodige groen op de bestrating. De Elan bloembakken zorgen het hele jaar door voor tuinsfeer waar de consument maar wil. Zelfs in huis. De bloembakken zijn verkrijgbaar bij de betere tuincentra en kunnen worden thuisgeleverd als de bestelling wordt geplaatst via de Hillhout webshop.

 

De zijkanten van de Elan design bloembakken zijn gemaakt van houten balkjes met ca. 1 cm tussenruimte wat resulteert in een fraai lijnenspel. In de bloembak zit een sterke bodem en een zwarte binnenzak (antiworteldoek) om te voorkomen dat tuinaarde wegspoelt.

De smalle en hoge Elan Terrasbloembak is bij uitstek geschikt om een terras af te bakenen of om privacy te creëren op een balkon. Voor liefhebbers van meer groen is de variant met trellisscherm voor klimplanten ontwikkeld.

Alle bloembakken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en bovendien verduurzaamd met 10 jaar garantie tegen houtrot.

1. Elan Bloembak Excellent (hxbxd) 50x50x50 cm Adviesverkoopprijs € 89,-
(hxbxd) 60x60x60 cm Adviesverkoopprijs € 99,-
2. Elan Terrasbloembak Excellent (hxbxd) 93x103x30 cm Adviesverkoopprijs € 99,-
3. Elan Trellisbloembak Excellent (hxbxd) 130x89x41 cm Adviesverkoopprijs € 119,-

Publicatiedatum: 22 november 2011

Meer informatie: www.hillhout.com

Reacties