TRIBÙ creëert een tuin vol sfeer

Fakkels, windlicht en handdoekenrek, de nieuwe accessoires.

25 Februari 2012

Fakkels, windlicht en handdoekenrek, de nieuwe accessoires.

Een mooie tuin is één, een gezellige twee. Met de nieuwe zomeraccessoires kiest TRIBÙ volop voor sfeer. Het Belgische luxemerk van buitenmeubelen ontwierp exclusieve avondverlichting, ranke fakkels én een praktisch handdoekenrek.

 

Met accessoires geef je je tuin een stijlvolle finishing touch. Dat bewijst TRIBÙ met volgende drie handige designs:

• De ranke fakkels in teak, Phoro genaamd, geven je terras en tuin een stijlvolle blikvanger. Ze branden met lampolie en zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes. De uiteinden zijn bekleed met geëlektropolijst inox. Je kan de fakkels in de grond vastpinnen of in een bijhorende inox houder plaatsen.

• Voor een exclusief avondlicht tekent Eos, een windlicht met een basis in massief plantageteak. Dankzij het hittebestendig glas kan je je vingers niet verbranden.

• Het handdoekenrek, maakt het comfort aan je zwembad of zwemvijver compleet. De uitvoering in teak gaat subtiel op in de natuur en is groot genoeg om twee badlakens te laten drogen.

Praktische info
- Fakkel Phoro: in teak, afmetingen 70, 90 en 110 cm: 158 euro, 168 euro en 178 euro
- Windlicht Eos: massief teak met hittebestendig glas, afmetingen 47 cm hoog, diameter 35 cm: 795 euro
- Handdoekenrek: in teak, afmetingen 90 x 67 x 30 cm: 180 euro

Publicatiedatum: 24 februari 2012

Meer informatie: www.tribu.nl

Reacties
Anderen bekeken ook

Tuinfakkel Pipe Line Torchmaster extreem

evering in een twin pack (levering per 2 stuks) Prijs per stuk € 22,95 In de winkel zijn de fakkels per stuk leverbaar. 1 of 3 is dan geen probleem.Door de ”ABC”-technologie verbranden de gassen uit de lampenolie en brandt de fakkel heel zuiver, met een minimale rookontwikkeling en zonder gevaar op rondvliegende vonken. Deze geavanceerde technologie zorgt er ook voor dat de fakkels extreem windvast zijn en een grote vlam hebben. Deze fakkel wordt ook gebruikt door de horeca en op evenementen, trouwerij. Kerst en Sinterklaas kado! Of in de tuin. Met het gepatenteerde ”No Touch”-vulsysteem hoeft u de fakkel niet aan te raken of te openen dankzij het ingebouwde trechtersysteem. Vuil en olie op handen en kleding behoren tot het verleden.Kleur: fakkel – Zwart | Stick – Zwart of Zwart | Stick zilverHoogte: 150 cmBrandduur: ca 8 uur Brandstof: lampenolie

Bula Outdoor