Ontdek de nieuwe massieve terrasplank in Twinson®

20 Maart 2017

Deceuninck stelt zijn hoogkwalitatieve, massieve terrasplank in Twinson® voor.


Deze nieuwe omkeerbare plank van 14 cm breed in kunststof-houtcomposiet is specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik.

Op zoek naar een tuinterras dat oogt als een houten terras, maar veel duurzamer, onderhoudsvriendelijker, slipvrijer en eenvoudiger te installeren is? Dan ben je bij het Twinson®- gamma van Deceuninck precies aan het juiste adres. Deze serie tuin- en geveloplossingen isvervaardigd uit een 100% recyclebare en PEFC-gecertificeerde grondstof die de natuurlijke ‘look and feel’ van hout combineert met de voordelen van kunststof.

Nu meer dan ook ben je bij Deceuninck aan het juiste adres, want deze nieuw geïntroduceerde massieve terrasplank in Twinson® is specifiek ontwikkeld voor terrassen die intensief worden gebruikt. Dus voor zowel frequent gebruikte tuinterrassen als druk belopen terrassen op commerciële of openbare locaties. De plank is bijzonder onderhoudsarm en rot- en splintervrij. Schimmelvorming is uitgesloten. Verder is de massieve terrasplank bijzonder slipresistent: de plank wordt niet glad, ookniet bij regenachtig weer. Vanwege de massieve samenstelling is de opening tussen de terrasplanken minimaal.

De massieve terrasplank van Deceuninck voldoet aan alle visuele en comforteisen van de hedendaagse architectuur: het koppelt een warme en natuurlijke uitstraling aan een bijzonderaangename tactiliteit. De massieve terrasplank van Deceuninck is omkeerbaar en biedt zo de keuzeuit twee esthetische afwerkingen: een fijne structuur van groeven aan de ene zijde of een vlakgeborsteld uiterlijk aan de andere zijde. Daarnaast is er keuze uit 6 verschillende kleuren - vanwalnootbeige tot zoethoutzwart - die gezien de unieke samenstelling van de grondstof na verloop van tijd hun finale natuurlijke patina verkrijgen.

AANBEVOLEN

Stopcontact paaltje tuin zwart

Een simpel maar fraai paaltje voor de stopcontacte...

Brievenbus beton grijs

Deze betonnen brievenbussen met hardstenen uitstra...

12 stijltips voor een fantastisch balkon - ook voor de kleintjes!

Elk balkon, hoe groot of klein het ook is, kun je ...

Brievenbus cortenstaal

Brievenbussen gemaakt van cortenstaal, levendig ro...

8 tips om betaalbaar af te koelen in je tuin of op je balkon

Met schaduwdoek, een opblaasbare jacuzzi, een mooi...

Alle ruimte voor een moestuin op je balkon met de HANGTUIN

Er is een trend overgewaaid uit Amerika: Stadstuin...
Advertentie