Nieuw van GARDENA: Verticaal tuinieren

Muur in bloei

Tuinspecialist GARDENA introduceert NatureUp!, een stapelbaar systeem voor verticaal tuinieren. Ideaal voor iedereen met een balkon of terras. NatureUp! is geschikt om zowel een bloemenwand als een moestuin tegen een muur te creëren. Met het handige druppelsysteem van GARDENA en kraancomputer worden de planten automatisch voorzien van water.

Eenvoudig

Het systeem bestaat uit plantenbakken van robuust en weersbestendig kunststof. Ze zijn er in verschillende vormen die je dankzij verbindingsstukken en clips op elkaar kunt stapelen. Zo bepaal je zelf hoe hoog je verticale tuin wordt. Door de verschillende vormen, waaronder hoekelementen, kun je met NatureUp! een muur van planten voorzien. Onderop leg je eerst de meegeleverde vloerplaat. Zet vervolgens de planten in de cups van 13 cm en begin met stapelen. Geïntegreerde afvoerkanalen zorgen dat overtollig (giet)water rechtstreeks wegvloeit naar de druppelbak van de vloerplaat. Dat voorkomt dat planten ‘verdrinken’ en tegelijkertijd blijven muur en vloer droog en schoon.

Automatisch

Wanneer je het Micro-Drip-Systeem van GARDENA en een kraancomputer gebruikt, hoef je zelf nooit meer water te geven. Het NatureUp!-systeem heeft speciale openingen waardoor je de dunne druppelbuizen leidt.

reacties
anderen bekeken ook

De leukste tips voor jouw ideale wintertuin

Guido van Loon

Tuinposter doorkijk

De WASPINATOR: tegen wespen of wespennesten in je tuin

Sandra van Koningshoven

DIY project: krijtbord of schoolbord voor in de tuin

Sandra van Koningshoven

Tuinposter met waterval

Tuinposter poorten en deuren

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie