Foto: 2014/metermoestuin.jpg

MeterMoestuin van Landgoed

Verbouw je eigen groenten en kruiden op slechts één vierkante meter. Verkrijgbaar bij BoerenBond/Welkoop.

Op slechts één vierkante meter is al een moestuin(tje) mogelijk! Ideaal voor een kleine tuin, patio, terras of balkon of gewoon een hoekje van je tuin. Eén bak levert het hele jaar door genoeg opbrengst voor één volwassene. Ervaar het moestuingevoel en maak optimaal gebruik van tijd en ruimte. In de MeterMoestuin kweek je de groenten en kruiden die jíj lekker vindt. Vers, onbespoten en voordelig. Daarnaast is het lekker overzichtelijk en eenvoudig bij te houden.

MeterMoestuin.

Vierkante meter

Je kunt natuurlijk zelf een stuk afbakenen in je tuin maar je kunt ook kiezen voor de MeterMoestuin van Landgoed. Dat is een houten bak van 100 x 100 cm en 20 cm hoog. Deze bak is voorzien van latjes om de vierkante meter in 16 gelijke vakken te verdelen. Zo kun je gemakkelijk allerlei verse groeten en fruit kweken, om zelf van te genieten.

Een vierkante MeterMoestuin is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor kinderen. En met een eigen moestuintje kunnen ze er nog wat van opsteken ook. Spelenderwijs ontdekken ze hoe alles groeit en wat er allemaal bij komt kijken om daarvoor te zorgen.

Meer informatie: www.boerenbond-welkoop.nl

Publicatiedatum: 14 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties