Foto: tuinposter-eigen-foto

Meer kleur in je tuin tijdens de koude dagen

In de herfst, de winter en het vroege voorjaar kan de tuin er soms nog wat grauw uitzien.

Het is prettig als je wat kleur kunt aanbrengen in je tuin. Daarmee valt de kaalheid wat minder op en creëer je bovendien een warme plek qua sfeer en kleur. Hoe kun je meer kleur aanbrengen in je tuin tijdens de koude dagen?

Breng kleur aan in je bloempotten

Er zijn een aantal bloemen en planten die volop bloeien tijdens de koude seizoenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van winterheide en winterviooltjes? Wel is het belangrijk dat je ze enigszins op een beschutte plaats neerzet. Je kunt nog meer met kleur variëren in je keuze voor de kleur bloempotten. Je kunt voor een rustige variant gaan of juist opvallende bloempotten kopen.

Je tuin opvrolijken met een tuinposter

Je kunt je tuin of terras opvrolijken door een tuinposter op te hangen. Dit realiseer je eenvoudig zoals bij Tuinposteropmaat.nl. Daarmee kies je voor een trend die de laatste jaren ongelooflijk populair is. Je kiest een foto die je mooi vindt en deze wordt afgedrukt op een doek of poster. Uiteraard schaf je deze aan inclusief een ophangsysteem. Laat je verrassen door een scala aan mogelijkheden.

Breng warmte en licht in je tuin met verlichting

Sfeer en kleur aanbrengen in je tuin kan natuurlijk ook door het aanbrengen van verlichting. Ledverlichting bijvoorbeeld is niet alleen duurzaam, maar geeft je tuin of terras ook een kleurrijke uitstraling. Je kunt ook verlichting aanschaffen die werkt op zonne-energie.

Ga voor een vuurtafel en loungeset

Wil je het buitenleven optimaal bevorderen? Kies dan voor een mooie vuurtafel en loungeset. Zo kun je zelfs bij koud weer gezellig met elkaar genieten van het buitenleven. Schenk een wijntje in en je hebt met familie en/of vrienden ongetwijfeld een prettige en comfortabele avond.

Reacties
Anderen bekeken ook