Foto: 2015/elho-green-basics-grow-table-XXL.jpg

Elho green basics grow table XXL

Kweek je eigen verse groentes en kruiden met de elho green basics grow table XXL.

Elho maakt gezond en lekker eten uit eigen tuin nóg gemakkelijker met de grow table XXL. Deze nieuwe ruime kweektafel heeft een prettige werkhoogte en is een blikvanger op je terras of balkon. Zaai er je favoriete kruiden in, plant radijsjes, sla, kerstomaatjes, aardbeien en je kunt maandenlang eten van eigen oogst.

Gerecycled kunststof

De elho grow table XXL is gemaakt van gerecycled kunststof en kan tegen een stootje. Met de grow house xxl (transparante kap) maak je er eenvoudig een grow house van, zodat je kwetsbare jonge plantjes tegen weer en wind worden beschermd en zorgt er bovendien voor dat je al vroeg in het seizoen kunt starten met zaaien. De schuifjes op de kap zorgen voor de toevoer van frisse lucht en beschermen je jonge gewas tegen brutale vogels en insecten. De bijgeleverde kalender helpt je met groei tips voor optimaal kweek resultaat!

Vers op je bord

Eten uit eigen tuin was nog nooit zo eenvoudig. Vul de tafel met potgrond en zaai je favoriete groenten en kruiden. Geef water en kijk hoe de zaadjes kiemen en je plantjes opkomen. Natuurlijk kun je ook kleine plantjes meteen in de aarde zetten en verder opkweken voor snel resultaat.

Tip: Varieer met kleur en zaai bijvoorbeeld snijbiet in regenboogkleuren. Ook sla is verkrijgbaar in vele tinten rood en groen. Zaai steeds opnieuw een kleine hoeveelheid, zodat je steeds van kraakverse blaadjes kunt genieten. Zo is je bord elke dag een feestje!

Meer informatie: www.elho.com

Publicatiedatum: 26 januari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties