Foto: relaxtuin-1

De relaxtuin

Als de tuin voor jou de plek om tot rust te komen, laat je dan inspireren door de trend ‘Eco Luxe’.

De tuin vol comfort en luxe heeft een pure uitstraling. Met een warme trui aan en een glas goede wijn kun je er heerlijk relaxen, ook in het najaar.

Puur

In de relaxtuin hebben tuinmeubels een strakke vormgeving en zijn accessoires gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. Natuurtinten overheersen en een goud-, zilver- en koperkleurige accent zorgt voor een luxueuze uitstraling. Door de tuin of het terras te voorzien van bijpassende herfstbloeiers oogt de tuin ook in het najaar fris en puur.

Geel, wit en evergreens

Voor jou geen planten in allerlei kleuren. Je kiest voor planten met alleen maar witte en gele bloemen. Groenblijvende planten zoals laurierboompjes zorgen voor een evenwichtig beeld. Op de tuintafel van onbehandeld, gerecycled hout staan witte en gele violen, een forse bolchrysant, twee laurierboompjes en witte parelbesjes in een hoge pot. De windlichten met planten in plaats van kaarsen vormen de finishing touch.

Ga naar www.mooiwatplantendoen.nl voor een schat aan inspiratie, informatie, DIY-ideeën en tips voor de optimale verzorging van je planten.

Publicatiedatum: 4 oktober 2015

Reacties