array(1) { ["path"]=> string(19) "www.abk-innovent.nl" }
Partner

ABK InnoVent

ABK InnoVent uit Doetinchem is specialist in het ontwikkelen en produceren van unieke keuken-, sanitair- en interieurconcepten in hoogwaardig rvs.

In samenwerking met o.a. keukenspeciaalzaken, architecten en interieurarchitecten levert ABK InnoVent gestandaardiseerde en maatwerkoplossingen voor keukenventilatie, werkbladen, kookeilanden, -bruggen, sanitair, outdoor en verlichting. Zie voor aanvullende informatie de website www.abk-innovent.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht ABK InnoVent

Kruidenspiraal

ABK Outdoor introduceerde begin 2013 de Cortenstalen kruidenspiraal van 75x75x70 cm. Een kruidenspiraal bevat door de speciale vorm, ruimte voor kruiden die veel zon en warmte nodig hebben maar ook kruiden die wat meer van de schaduw en vocht houden. Het is ideaal om een kruidenspiraal vlak bij de keuken te plaatsen zodat je gemakkelijk en op een decoratieve manier over verse kruiden voor bij het koken kunt beschikken.

Kruidenspiraal in cortenstaal om op een decoratieve en makkelijke manier een bijzondere kruidentuin te realiseren, op elke gewenste plek. Ook te gebruiken als aardbeientuintje of moestuintje.

Meer lezen over
'Kruidenspiraal'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.