Kleed je droogmolen aan

Houd je ook zo van buiten je was drogen? Houd de droogmolen waar je dol op bent droog (en schoon) met een van de 5 nieuwe Brabantia droogmolenhoezen.

13 September 2018

De ‘natuurlijke’ hoezen zijn er in groen, zwart en met spikkel-, blad- of druppelprint en passen op alle Brabantia Compact, Essential, Topspinner en Lift-O-Matic droogmolens. Hoezee!

Droge kost

Buiten je was drogen is beter voor de planeet, goedkoper en je krijgt die heerlijke frisse geur er gratis bij – fijn! Behalve dat schoonmaken van de lijnen voordat je je schone was ophangt dan. Maar dat hoeft straks niet meer, dankzij de fijne, nieuwe Brabantia droogmolenhoezen. De hoezen hebben een natuurlijke uitstraling en beschermen je Brabantia droogmolen tegen viezigheid, het weer en vogels. Zo blijft jouw bijdrage aan het milieu schoon en gaat ‘ie nóg langer mee.

Designerjas

De Brabantia droogmolenhoezen zijn gemaakt van weerbestendig materiaal in modern effen groen en zwart en met spikkel-, blad- of druppelprint voor een beetje extra natuur in je tuin. Dankzij de ritssluiting over de hele lengte doe je deze designerjas met gemak op alle Brabantia Compact, Essential, Topspinner en Lift-O-Matic droogmolens. Nu kun je je droogmolen gewoon buiten laten staan, ook als je ‘m niet gebruikt.

Brabantia droogmolenhoezen zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2018 en je krijgt er 2 jaar garantie op.

Brabantia producten zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle (online) huishoud- en keukenspeciaalzaken en de Brabantia webshop. Precies weten waar deze handige doormolenhoezen verkrijgbaar zijn? Neem contact op met de verkoopafdeling van Brabantia of bezoek onze website: www.brabantia.nl

Brabantia

Reacties