Partner

Tablazz bv

Tablazz is een jong, enthousiast bedrijf, opgericht in 2006 vanuit een traditioneel parketbedrijf (interieur). Kennis en ervaring in parket en houten vloeren in combinatie met een toenemende vraag naar parketvloeren die geschikt zijn voor buitengebruik hebben na een lange voorbereiding geresulteerd in 'Tablazz Exterieurparket'.

Bedrijfsoverzicht tablazz.nl

Exterieurparket

Parketvloeren zijn niet langer exclusief voor het interieur. Terrassen, zwembaden, tuinen en alle soorten buitenruimtes worden getransformeerd in warme, natuurlijke en functionele verblijven. Met Tablazz kiest u voor persoonlijk design.

De warmte van hout


Voel de warmte van hout onder je blote voeten. Glas oppervlak, facetranden en een onovertroffen visuele uitstraling resulteren in een exterieurparket dat gebruikers het comfortabele genoegen geeft van een parketvloer. Tablazz is luxe zonder concessies.

Met Exterpark kiest u voor persoonlijk design. Een element dat wordt vertaald in exclusieve ruimtes die volledig kunnen worden afgestemd op specifieke wensen en behoeftes van de individuele klant. Dankzij een uitgebreide range van houtsoorten, afmetingen en zelfs maatwerk zijn de ontwerpmogelijkheden ongelimiteerd. Exterieurparket creëert een uniek en exclusief buitenverblijf!

Meer lezen over
'Exterieurparket'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.