Een droogmolen als tuinaccessoire?

Nieuwe kleurrijke droogmolens van Brabantia

16 September 2019

Je was buiten drogen is beter voor de planeet, goedkoper en je krijgt er gratis die heerlijke frisse geur bij. En de nieuwe kleurrijke droogmolens van Brabantia maken de was drogen niet alleen makkelijk, maar ook nog mooi! De Topspinner 50m en Lift-O-Matic 50m droogmolens zijn nu namelijk verkrijgbaar in modieus Leaf Green en elegant Anthracite. Kleuren die opvallen door hun klasse en perfect passen bij de nieuwste tuintrends.

Dol op de Lift-O-Matic

Je was buiten in de wind drogen wordt nog leuker met de Lift-O-Matic 50m, een droogmolen waar je je was aan hangt zonder dat je boven je macht hoeft te werken of rond te lopen. Stel gewoon de droogmolen in op je ideale werkhoogte, ergens tussen 129 en 187 cm, en draai ‘m rond. Handig!

Meer leuks: deze robuuste droogmolen heeft 50 meter UV-bestendige, antislip waslijn van extra hoge kwaliteit en is zo gemaakt dat de lijn niet doorhangt. Aan het eind van elke arm zit een oog voor kleerhangers en hij heeft een stevig ophangoog om opgeborgen te worden. Er is een Lift-O-Matic met grondanker in Leaf Green en Anthracite, en ook verkrijgbaar met grondanker en accessoires.

Top voor je was: de Topspinner

De Topspinner droogmolen draait helemaal top, zelfs wanneer hij volhangt met natte was. Maar deze topper heeft nog meer pluspunten: hij opent makkelijk en heeft 50 meter sterke, UV-bestendige antislip waslijnen. Dankzij het slimme paraplu-systeem staan die bovendien altijd strak. Ook fijn: het oog aan het eind van elke arm voor een kleerhanger en het stevige ophangoog om op te bergen. De Brabantia Topspinner 50m in Leaf Green of Anthracite is verkrijgbaar met stevig metalen grondanker, dus geen beton nodig.

Tip: Zoek bij het plaatsen van je droogmolen voor een plek in je tuin die rond de middag de meeste zon krijgt. Daar drogen je kleren het snelst.

Verschillende kleuren, maar allemaal groen

Welke kleur ze ook zijn, Brabantia droogmolens zijn altijd groen. Niet alleen omdat ze duurzaam geproduceerd worden en gemaakt zijn om te recyclen. Maar ook omdat bij het buiten drogen van de was die wind en zon het werk doen. Energiebesparend dus, en dus beter voor het milieu. En omdat je door het kopen van een Brabantia droogmolen WeForest helpt bij het vervullen van hun missie: het herstellen van bossen voor klimaat, mensen en planeet. Samen met WeForest hebben we al meer dan 1,5 miljoen bomen geplant!

Droge feiten over buiten drogen

Buiten je was drogen is beter voor de planeet, bespaart geld en je krijgt die frisse geur er gratis bij. En wist je dat het natuurlijk drogen van je kleren er voor zorgt dat ze langer meegaan? Bonus: zon en wind halen kreukels uit je kleren. Zo heb je extra plezier van de zon.

De kleurrijke Brabantia droogmolens hebben 5 jaar garantie en service. Ze zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2019. 
kijk op www.brabantia.com voor meer informatie.