Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De tuin groeit uit tot droomplek

Vakantie in eigen land – en misschien wel in eigen tuin – was nog nooit zo actueel als nu.

De tuin groeit uit tot droomplek

Vakantie in eigen land – en misschien wel in eigen tuin – was nog nooit zo actueel als nu. Al voelt Van Kooten Tuin en Buiten Leven al langer aan dat de tuin een belangrijke plek inneemt bij de creatie van een thuis. Het bedrijf bekoort haar klanten al 15 jaar lang met een ruim assortiment van onder meer blokhutten, veranda’s, buitenverblijven en tuinkamers. Ook in België blijft de interesse toenemen.

De tuin blijkt voor veel mensen een droomplek te zijn, want de vraag naar tuinupgrades blijft toenemen. Zo vinden mensen het niet alleen belangrijk om hun huis aan te kleden, ook hun buitenomgeving staat vandaag bovenaan de prioriteitenlijst. Die groeit meer en meer uit tot een idyllische vakantieplek. Zeker in de huidige tijdsgeest, waarin vakantie in eigen land een erg reëel begrip is.

Met het aanbod van Van Kooten Tuin en Buiten Leven wordt dat gevoel alleszins probleemloos opgeroepen. Via een buitenverblijf met loungehoek en inbouwbarbecue waan je je zo in het buitenland. Met een veranda creëer je dat gevoel zelfs vier seizoenen lang. Ook een tuinkamer vormt het hele jaar door een naadloos verlengstuk op je woning. En wat dacht je van een blokhut met of zonder zithoekje, eentje met een berging of een kapschuur met open uitzicht.

Groeiverhaal
In 2005 starten Jan Van Kooten en zijn vrouw Hanneke vanuit een schuur met de verkoop van hardhouten tuinmaterialen. Dat evolueerde naar een assortiment van tuinhuizen en blokhutten en al snel behoorden ook veranda’s, overkappingen en buitenverblijven tot het aanbod. Toen het bedrijf zich tot marktleider ontpopte, kreeg het duo in 2013 het gezelschap van Benjamin de Jong. Als directielid en financieel expert timmert hij sindsdien ook mee aan de weg vooruit.

Anno 2020 heeft Van Kooten Tuin en Buiten Leven voor ieder wat wils in 7 vestigingen. 6 in Nederland en sinds 2011 ook in België met een overdekte vestiging en royaal buitenterrein in Wommelgem.

Sterk offline …
Het team van Van Kooten Tuin en Buiten Leven telt zo’n 100 collega’s. In al die jaren bleven focus, goed en nauw contact onderling, en motivatie centraal staan. En dat weerspiegelt zich in de service voor de klanten. Met kwaliteitsvolle producten wordt er toegewerkt naar een uiterst correcte dienstverlening. Zo is er naast speciale doe-het-zelfpakketten ook de optie om het gespecialiseerde team van Van Kooten in te schakelen voor de opbouw van jouw aankoop. Ook de snelle levering is daarbij een sterke troef.

Nog niet zeker hoe jouw droomtuin eruit moet zien? Dan helpen de verkoopadviseurs je verder. Samen wordt een beeld gevormd van je tuin, besproken wat mogelijk is en stap voor stap van je huis een thuis gemaakt.

… en sterk online
Intussen plant Van Kooten Tuin en Buiten Leven de opening van een nieuwe vestiging in Nederland. Al neemt ook in België de interesse verder toe, tot ver buiten Antwerpen. Daarmee blijft ook het online luik een sterke troef. Zo biedt de website een handig overzicht van het uitgebreide assortiment en kun je de showroom in Wommelgem vanuit je luie zetel bekijken, in 360 graden! Zowel via de telefoon als de laptop kun je al eens door de volledige vestiging wandelen. Online bestellen? Ook dat gaat, met een gratis levering in heel België via de eigen bezorgdienst.

Op zoek naar jouw eigen droomplek?

Neem een kijkje op: www.vankootentuinenbuitenleven.nl